Kadirli’de sokak hayvanları için mama ve ekmek bırakıldı.
Kadirli Belediyesi Hayvan Barınağı görevlileri ile Doga Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmadı.
Sokağa çıkma yasağı nedeniyle yiyecek bulmada zorluk çeken Sokak hayvanları için Kadirli Belediyesi görevlileri mahallelerdeki parklara mama ve ekmek bıraktı.
Uygulamaya Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri de destek verdi.
Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan ” Bir çok işyerinin kapalı olması nedeniyle yiyecek bulmada sıkıntı çeken can dostlarımızın yiyecek ihtiyaçlarını karşılamak için Park ve Bahçelere Mahallelerimizdeki cadde ve sokaklara Mama ve Ekmek bıraktık. Yarın da bırakacağız. Ekiplerimizin konuya hassasiyetle yaklaşarak can dostlarımızı aç bırakmamaları için görevlerinin başında olacaklar. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri de uygulamamıza destek veriyorlar. Hep birlikte can dostlarımıza sahip çıkacağız”dedi.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- DERYA YANIK’TAN HOCALI KATLİAMI MESAJI
- RAMAZAN ÖNCESİ İMAMLAR BULUŞTU
- ZABITADAN RAMAZAN DENETİMİ
- KADİRLİ’DE DEPREM PANELİ
- DAĞCILARDAN ZORLU KOŞULLARDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
- FİZYOKLİNİK MERKEZİ AÇILDI
- KİCKBOKSÇULAR FIRTINA GİBİ ESTİ
- ŞAMPİYONLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ
- SEVGİ MAKASI PROJESİYLE GÖNÜLLERE DOKUNUYORLAR
- TURP ÜRETİCİLERİ KAYMAKAM DOLU İLE BİR ARAYA GELDİ
