ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu “19 Ekim Muhtarlar Günü” nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
    • 19 Ekim 2020 - 22:55:03

Durmuşoğlu, mesajında şunları kaydetti:
“Dеmоkrаsi zincirinin ilk hаlkаsını оluşturаn muhtаrlık tеşkilаtı, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilcisi, devlet yönetimimizin temel yapı taşıdır. Ülkemizin en ücra köşelerine ulaşabilen, halkımıza dokunabilen kılcal damarlarıdır. Bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.
Demokrasinin en yalın halini temsil eden muhtarlarımızın vatan müdafaasında her zaman ön saflarda yer aldığı, Çanakkale’den, Kurtuluş Savaşı’na kadar her zaferimizde imzaları olduğu, bilinen bir gerçektir. Aynı asil ruhu 15 Temmuz gecesi de görmüş olmak, bu milletin evlatları için bir gurur ve umut kaynağı olmuştur.
Hiç şüphesiz, muhtarlarımız vazifelerini hakkıyla yerine getirebilme imkânına, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği teveccüh sayesinde kavuşmuştur. Cumhurbaşkanımız, devlet-millet bütünleşmesini sağlamak üzere, muhtarlarımıza tüm kapıları açmıştır.
İnsan odaklı yönetim anlayışıyla uyum içinde olan bu adımlar, Muhtarlık kurumunun ve sosyal hayatımızın geleceğine de olumlu yansımaktadır.
Böylece son yıllarda muhtarlarımız, vatandaşlarımızın istek ve şikâyetlerini anında ilgili noktalara ulaştırmakta, vatandaşlarımızın sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta ilimizde görev yapan muhtarlarımız olmak üzere, halkımızın hizmetkârı olan tüm muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü”nü tebrik ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz