ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

ANDIRIN’DA DURMUŞOĞLU RÜZGARI
    • 31 Temmuz 2019 - 08:52:06

Ak parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu,TBMM tatile girmesiyle birlikte vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.Yoğun bir tempoda gezdiği Kadirli ve Sumbas’ın bir çok köyünde ve yaylalarının ardından Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine giderek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Andırın’ın yeni Seçilen Belediye başkanı Ahmet Doğan’ı makamında ziyaret eden Durmuşoğlu,hayırlı olsun temennilerinde bulunarak başkan Doğan’a çalışmalarında üstün başarılar diledi.Kadirli’den giden Yaylacıların yoğun olarak çıktığı Kesik,Altınboğa ve Akifiye’de vatandaşlarla bir araya gelen Durmuşoğlu,burada adeta sevgi seliyle karşılaşırken,vatandaşlarla da uzun uzun sohbet etti.

AK partinin bugün gelinen nokta itibarı ile aziz milletimizin bütün beklentilerine cevap vererek güçlü ve büyük Türkiye’yi yeniden inşa etmiştir diyen Durmuşoğlu, Allah’ın izniyle kalkınma hamlemiz artarak devam edecektir dedi.
Ardından, Andırın Müftülüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Camiler Arası Futbol Turnuvası’nda dereceye giren öğrencilerin ödül takdim törenine katılarak öğrencilere ödüllerini takdim etti.Durmuşoğlu,Kadirli’nin kardeş ilçesi dediği Andırın’da cadde ve sokakları gezerek esnaf ziyaretleri yaptı kışla bahçesinde oturan vatandaşlarla da uzun uzun sohbet etti.
Kışla bahçesi başta olmak üzere cadde ve Sokaklarda karşılaştığı vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Durmuşoğlu,önemli olan gönüllere girmektir, ulaşmadığımız vatandaş sıkmadık el bırakmıyoruz diyerek, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşları da kırmadı.Vatandaşlar da buralara kadar gelip kendilerine güler yüz gösteren ve hal hatır soran Durmuşoğlu’na teşekkür ettiler.
Ziyaretlerde Durmuşoğlu’na Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan,Ak parti ilçe başkanı İsmail Oruç ve bazı yönetim kurulu üyeleri,Andırın ilçe başkanı Yunus Emre Dalkıran ve Osmaniye il Genel meclis üyesi Bahattin Durmuşoğlu eşlik etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz