23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kadirli Belediyesi tarafından 3. Çocuk Şenliği düzenlendi.
Kadirli Belediyesi hizmet binasında düzenlenen etkinliklerde palyaço gösterileri ve ödüllü yarışmalar yapıldı. Ücretsiz konser ve oyun gruplarının yanı sıra öğrencilere ikramda bulunuldu, çeşitli hediyeler verildi.
Belediye Başkanı Ömer Tarhan, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri şenliklere ilginin yoğun olduğunu söyledi.
Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği bayramı en iyi şekilde kutladıklarını ifade eden Tarhan, “Geleceğimiz olan çocuklara unutulmaz bir bayram yaşatmak için düzenlediğimiz çocuk şenliğimize katılım oldukça yoğun oldu. Etkinlikler çerçevesinde konser, tiyatro oyun grupları, ikramlar, palyaço ve hediyelerle çocuklarımıza unutulmaz bir gün yaşattık.
Ülkemiz, geleceğin teminatı olan siz çocukların ellerinde yükselecek. Sizin huzur içerisinde büyümeniz ve geleceğe umutla bakabilmeniz için bizler elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Şenliğe katılan çocuklar, Canlanan masallar adlı müzikli çocuk oyunu tiyatrosu, mısır patlağı, balon şov, Oyun grupları ve palyaço gösterileri ile pamuk şeker gibi ikramlarla doyasıya bir gün geçirdiler.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- Yusuf izlettin grup köyleri içme suyu birliğine yeni araç
- Kosgeb duyurusu..
- Fizyoklinik merkezi açıldı
- KADİRLİ’ DE HIRSIZLIK ZANLISI JANDARMADAN KAÇAMADI
- Diyanet açıkladı… Fitre miktarı belli oldu
- Kadirli ilçe müftülüğüne Yakup Etik atandı.
- MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TAPSIZ’DAN ARA TATİL SONRASI MESAJI
- ACİL KAN ARANIYOR..
- Cezaevinden kaçan zanlı yakalandı
- Keçi hırsızlarını jandarma yakaladı