ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

DURMUŞOĞLU’NDAN YENİ YIL MESAJI
    • 31 Aralık 2018 - 10:44:47

Ak parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Durmuşoğlu yayımladığı mesajında; barış, sevgi,kardeşlik,huzur,sağlık ve refah  pekiştirilmesine vurgu yaptı Durmuşoğlu,hiçbir zaman  umudumuzu yitirmeden yeni bir yıla merhaba diyoruz. Milletçe, Ülke olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece tüm sorunların üstesinden geleceğimize inanıyoruz.

Bizler Milletin vekili olarak aldığımız sorumluluğun bilinciyle insanımıza nasıl daha iyi hizmet vermenin gayreti içerisinde  2023, 2053 ve  2071 hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz.Allah’ın izniyle hem Millet hem de fertler olarak  aynı heyecan,şevk ve aynı ruhla daha çok çalışıp  üreterek  başta Ülkemizi ve bölgemizi  konulan hedeflere  ulaştıracağımıza yürekten inanıyorum dedi.Durmuşoğlu,
Ülkemiz  kendisine inanan, güvenen ve uzanacak bir yardım eli  bekleyen ülkelere de duyarsız kalmayarak her zaman mazlumların yanında yer almış ve almaya da devam edecektir.   Türkiye   gücünü,enerjisini ve gösterdiği performansla yalnız bölgesinde değil bir çok ülke için de rol model olacağına inandığını belirtti.

Durmuşoğlu ayrıca,  Ülkemizin  bölünmez bütünlüğünü korumak ve gelecek nesilleri vatan sevgisiyle yetiştirmek ve yaşatmak uğruna yaşamlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor,

Bu duygu ve düşüncelerle 2019’un Dünya’ya Ülkemize ve tüm Osmaniye’mize huzur,barış,refah ve sevgi getirmesi temennisiyle hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor,sağlık,mutluluk,başarı ve umut dolu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz