DOĞASEVERLERİN HAFTA SONU ROTASI GÖKSUN OLDU

DOĞASEVERLERİN HAFTA SONU ROTASI GÖKSUN OLDU

Kadirli’de muhtarlar günü kutlandı

Kadirli’de muhtarlar günü kutlandı

İMAM HATİP LİSESİNDE “PİLAV  GÜNÜ ETKİNLİĞİ”

İMAM HATİP LİSESİNDE “PİLAV GÜNÜ ETKİNLİĞİ”

Vali Yılmaz avokado bahçesini gezdi

Vali Yılmaz avokado bahçesini gezdi

Zabıtadan market denetimi

Zabıtadan market denetimi

Milletvekili Şahin’e hocası ilk okuduğu kitabı hediye etti
    • 2 Ekim 2023 - 09:54:58

Milletvekili Şahin’e hocası ilk okuduğu kitabı hediye etti
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Şahin bir takım incelemeler kapsamında Baba ocağı Andırın ilçesine geldi. Andırın’da Kahramanmaraş Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kitap dağıtım törenine katılan Milletvekili Şahin özel bir sürprizle karşılaştı.
İlkokul 1. Sınıftayken Hocası Ali Ekrem Pert’in kendisine hediye ettiği ‘Rüzgar Dev” isimli hikaye kitabını Özenle sakladığını belirten Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, Memleketi olan Andırın’ın Altınyayla Şehit Ebubekir Sel İlkokulunda öğrencilere kitap dağıttı.
Kahramanmaraş Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kitap dağıtım töreninde bir konuşma yapan Milletvekili Şahin’e İlkokul Öğretmeni Ali Ekrem Pert’in İlkokul”da hediye ettiği hikaye kitabı Öğretmeni Ali Ekrem Pert’ tarafından hediye edildi.
Çok duygulanan Milletvekili Prof. Dr Mehmet Şahin, İlkokul hocasının elini öperek, o yıllara tekrar döndüğünü ve kitabı kendi çocuğuna da okuması için vereceğini söyledi.
Öğrencilerden Kitap okumalarını ve Kitap okumanın gözü daha net göreceğini dile getiren Milletvekili Şahin; Kahramanmaraş Benim için çok önemli, Andırın Benim için çok önemli, bu nedenle Ben Milletvekili olduğumdan bu yana kendi kendime söz verdim ben bütün işimi siz çocuklarımızın eğitimi için harcayacağım. Sizin yanınızda olacağım ve size destek vereceğim. Sizin hepinizi dünya olarak görüyorum. Sizlerde bana söz verin Okuyacaksınız Ailenize, Memleketinize, Andırın’ınıza sahip çıkacaksınız” diyerek öğrencilerden söz istedi.
Programa Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Andırın Millî eğitim Müdürü Aykut Türkmen, Onikişubat Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Kahramanmaraş Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Saltalı ve Onursal Başkan Ahmet Kolutek katıldı.
Haber İskender Zengin

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz