DOĞASEVERLERİN HAFTA SONU ROTASI GÖKSUN OLDU

DOĞASEVERLERİN HAFTA SONU ROTASI GÖKSUN OLDU

Kadirli’de muhtarlar günü kutlandı

Kadirli’de muhtarlar günü kutlandı

İMAM HATİP LİSESİNDE “PİLAV  GÜNÜ ETKİNLİĞİ”

İMAM HATİP LİSESİNDE “PİLAV GÜNÜ ETKİNLİĞİ”

Vali Yılmaz avokado bahçesini gezdi

Vali Yılmaz avokado bahçesini gezdi

Zabıtadan market denetimi

Zabıtadan market denetimi

ANDIRIN BELEDİYESİ BÖLGEYİ TURİZME HAZIRLIYOR
    • 24 Eylül 2023 - 22:01:07

ANDIRIN BELEDİYESİ BÖLGEYİ TURİZME HAZIRLIYOR
Azgıt Kalesi, Meryemçil, Kırksu,dan sonra Çığşar’ bölgesi de turizme açılacak.
Genç girişimci Seray Çığşar’ın (TKDK) Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun desteği ile yatırım yaptığı Çığşar yaylasındaki “SERAY BUNGALOV OTEL VE DİNLENME TESİSLERİ” Andırın Belediyesi’nden de tam destek aldı.

ANDIRIN KİRAZ ÇİÇEĞİ FESTİVALİ
Geçtiğimiz günlerde Çığşar’a gelerek projeyi yerinde inceleyen Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ve meclis üyeleri; projenin bölge turizmine büyük katkı sağlayacağını belirttiler. Ahmet Doğan; Andırın’ın müthiş bir turizm potansiyeli olduğunu belirterek ” biz Andırın Belediyesi olarak Azgıt Kalesi, Meryemçil ve Kırksu’ yu turizm açmak için projeler hayata geçirdik. Bu proje bölge turizmine hem katkı hem de istihdam sağlayacak. Bu projenin bitimiyle birlikte Çığşar’da ‘KİRAZ ÇİÇEĞİ FESTİVALİ ‘ yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda Andırın Belediyesi olarak desteğimiz sürecektir” diye konuştu.
“SERAY BUNGALOV OTEL VE DİNLENME TESİSLERİ” projesinin sahibi Seray Çığşar ise” bölge turizmine katkı ve istihdam sağlayacak bir projenin sorumluluğunu üstlenmenin gurur ve heyecanını yaşadığını belirterek; ” sayın Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan Bey’e ve değerli meclis üyelerine Ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çığşar ailesi olarak bölgede yapılacak her türlü kültürel faaliyete maddi ve manevi desteğe hazırız” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz