İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Sporcular “ödüllendirildi”

Sporcular “ödüllendirildi”

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

MİLLETVEKİLİ DERYA YANIK KADİRLİ’DE BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU
    • 24 Eylül 2023 - 19:17:48

MİLLETVEKİLİ DERYA YANIK KADİRLİ’DE BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU
Osmaniye Milletvekili ve İnsan Hakları İnceleme Kurulu Başkanı Derya YANIK İlçemizde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İlk Olarak Kadirli kaymakamlığını ziyaret eden Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, ilçemize yeni atanan Kaymakam Yakup Güney’e ilçemize hoş geldiniz diyerek görevinde başarılar diledi.
Beraberinde Akparti Osmaniye il Başkanı Servet Alibekiroğlu ve Akparti kadirli İlçe Başkanı Yalçıner Karakuş ile birlikte Kaymakamlığa gelen Derya Yanık, Kaymakam Yakup Güney ile ilçemizin sorunlarını masaya yatırdı.
Daha sonra Akparti İlçe Başkanlığına geçen Osmaniye Milletvekili Derya Yanık Partililerle bir araya geldi. Osmaniyenin kalkınması için Bürokrasi, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları, parti ayrımı olmadan siyasetciler ve diğer kesimlerin temsilcilerinden oluşan bir komisyon kurularak Osmaniyenin önceliklerinin belirlenerek topyekün kalkınma için çalışmalara vakit kaybetmeden başlanacağını, bu komisyonun iliömize yatırımların gelmesi için aynı zamanda bir lobi faaliyeti yapacağını söyledi.
Daha sonra Merkez Hamidiye Cami’inde incelemelerde bulunan Derya Yanık, buradan Tarihi Alacami’ye geçerek Alacami imamı Metin Topaloğlu’ndan bilgi aldı.
Alacami Konusunda Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu ile görüştüğünü belirten Osmaniye Milletvekili Derya Yanık Depremde zarar gören Alacami ile ilgili ihalenin tamamlandığını çalışmaların hızlı bir biçimde tamamlanarak yılbaşından önce yeniden ibadete açılacağı müjdesini verdi.
Kadirlimizin turizm potansiyeli olarak çok önemli tarihi eserlere ev sahipliği yaptığını belirten Derya Yanık gerekli tanıtımın yapılması ve turizmde hak edilen yere gelinmesi için çalışmaların yapılacağını söyledi
Osmaniye Milletvekili Derya Yanık ilçemizde gün ışığına çıkarılan Eşsiz mozaikleri de ziyaret ederek İl Kültür Müdürü BurhanTorun’dan bilgi aldı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz