ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

DÖĞÜŞCÜ’DEN FLAŞ AÇIKLAMA
    • 14 Kasım 2018 - 07:03:09

CHP İlçe Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü, yaklaşan yerel seçim önceki bir basın açıklamasında bulunan başkan Mehmet Orhun DÖĞÜŞCÜ şu sözlere yer verdi;
Çok kıymetli KADİRLİ ’ li hemşehrilerim ,
Geçmişi çok uzun yıllara dayanan , Çukurova ve Türkiye‘nin belli başlı ilçelerinden olan ; hatta ve hatta bir çok ilinden Nüfus olarak büyük, Sosyokültürel anlamda ileride olan güzel ilçemiz KADİRLİ’ miz ,2019 yılı MART ayında , Kadirli Belediyesi’nin 154.kuruluş yılında yeni bir YEREL SEÇİM YAŞAYACAKTIR.
İNŞALLAH bu yerel seçim ,sadece Belediye Başkanı değil meclis üyelikleri ve il genel meclisi üyelikleri anlamında da KADİRLİ için HAYIRLI OLUR ve TARİHSEL GELİŞİMİNE, TARİHSEL BAŞARILARINA, YETİŞTİRDİĞİ VATANSEVER İNSANLARIN ; vermiş oldukları’’ insanca yaşanan bir KADİRLİ mücadelesi’’ ne de yakışan bir sonuca kavuşturur.
İlk önce KADİRLİ’nin yetiştirdiği bir EVLAT, Kadirli’nin geleceği ile ilgili kaygı duyan bir VATANDAŞ sonra da Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı olarak , tarihsel sorumluluğumun farkında olarak şunları belirtmek isterim ki ;
KADİRLİ HALKI , tarihsel duruşu , vatanseverliği , kenetlenmesi , aydınlık evlatlar yetiştirmesi ve bu evlatların CUMHURİYET ile barışık yansıması sonucunda hem 16 Nisan REFERANDUMUNDA hem de 24 Haziranda DOĞRU BİLDİĞİNDEN ŞAŞMAYACAĞINI göstermiştir.
Bu tarihsel duruşu çok önemseyen BİZLER , bu duruşun her paydaşının fikrini alarak , PARTİ İLÇE BAŞKANLARI İLE BİRLİKTE VEYA BAĞIMSIZ OLARAK , geçmiş yıllarda ANAP , DYP gibi partilerde siyaset yapmış olanlar ve hala yapmakta olanlar da dahil olmak üzere Halkımızın tüm kesimleri ile istişare ederek , FEDAKARLIK YAPMAYA HAZIR BİR ŞEKİLDE , PARTİLİ KİMLİĞİMİZİN DE ÖTESİNDE , ‘’KADİRLİ ‘ yi TARİHSEL ÖNEMİ IŞIĞINDA TEMSİL EDECEK , ADAY VE LİSTE için CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPMAKTAYIZ .
Zaten YSK nın Seçim Takvimi de henüz ilan edilmemiştir.
İnce eleyip sık dokuyarak , KADİRLİ için en iyisini yapma adına , GEÇ KALMADAN AMA ACELE DE ETMEDEN ADAYIMIZ VE LİSTEMİZİ İLAN EDECEĞİMİZDEN kimsenin şüphesi olmamalıdır !
Toplumda , AKP ve MHP’nin aday adayı açıklamaları sonrasında oluşan , İKİ PARTİYE ZORUNLULUK VE GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİNİN İKİ DUDAĞI ARASINDA KADİRLİ’NİN GELECEĞİNİN BELİRLENMESİ havasının yarattığı karamsarlık sonucu bu açıklamanın yapılması zorunlu hale gelmiştir.
KADİRLİ SADECE BELLİ ZİHNİYETİN DAYATMASINA MAHKUM DEĞİLDİR BU ZİHNİYET KADİRLİ ‘Yİ TAM ANLAMIYLA TEMSİL ETMEMEKTEDİR. VE BU ZİHNİYET KADİRLİ‘YE ARTIK YETMEMEKTEDİR.
KADİRLİ SAHİPSİZ VE ÇARESİZ DEĞİLDİR ! BU ÇAREYİ ARAYAN SORUMLULUK SAHİPLERİ VARDIR.
Kamuoyuna saygı , hürmet ve umut ile duyurulur.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz