TRT BELGESEL’DE “CUMARTESİ” KADİRLİMİZİ İZLEYİN..

TRT BELGESEL’DE “CUMARTESİ” KADİRLİMİZİ İZLEYİN..

KADİRLİ DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASI İNŞAATI DEVAM EDİYOR..

KADİRLİ DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASI İNŞAATI DEVAM EDİYOR..

Davet …

Davet …

ŞAHİN ANDIRIN’DA ZİYARETLER’DE BULUNDU

ŞAHİN ANDIRIN’DA ZİYARETLER’DE BULUNDU

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

SEVGİ BEBEK İÇİN KAMPANYA
    • 19 Ekim 2022 - 07:58:07

SEVGİ BEBEK İÇİN KAMPANYA
Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır’ın gayretleriyle Milli Eğitim Müdürlüğü ve Genç Vizyon Platformu işbirliğinde Sevgi Bebek İçin Kampanya başlatıldı.

Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır’ın açıklamasına göre üzerinde Sevgi Bebek ağzıyla yazılan küçük bir notun bulunduğu 45 bin zarf okullara dağıtılarak bağış istenecek.

Kadirlili SMA Tip-1 hastası Sevgi bebek için Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır’ın katılımıyla yapılan toplantıda Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Genc Vizyon Platformu birlikteliğiyle yeni bir çalışmaya start verildi. Kampanyası valilik izni kapsamında devam eden Sevgi bebeğin mücadelesine umut olacak bu kampanyaya göre 45 bin zarf okullara dağıtılarak bağış istenecek.

Kadirli Merkez Ortaokulu’nda başlatılan çalışma kapsamında Osmaniye il geneli tüm okullara bağış zarfı gönderilecek. Bu zarflara öğrenciler Sevgi bebeğe yazdıkları mektup ve bağışlarını iletip, dijital sertifika alabilecekler.

Törende bir konuşma yapan Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır, tüm Kadirli’yi Sevgi Bebek için destek olmaya davet etti.

Sevgi Bebeğin Kampanya Sorumlusu ve Koordinatörü Aykut Alp Balcılar yaptığı açıklamasında “Mevut kampanyamız şuan %3’lere yaklaştı. Yüzdelik dilimimizi yükseltmek ve Sevgi Bebeğe umut olacak yeni bir projeye başladık. Kadirli Kaymakamımız ve Milli Eğitim Müdürümüz ile görüşme yaparak bu projeyi kendilerine ilettik. Kendileri okullarda yapılacak olan bu kampanyaya bizzat destek vereceklerini ilettiler. İlk etapta 45 bin öğrenciye zarf dağıtımı sağlayacağız. Bu kampanyanın sağlayacağı desteği örnekleyecek olursak 45 bin kişinin 200 TL’si kampanyada %25 ilerleme sağlatacak. Ancak az önce söylediğimiz gibi bu bağış miktarını örneklemek için kullandık. Herkesin gönlünden kopan, bütçesine göre verebileceği desteğe, Sevgi Bebeğin ihtiyacı var. Unutmayalım ki; bir çocuk gülerse dünya güler.”şeklinde konuştu.

Kampanyaya için düzenlenen programa Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır, İlçe Milli Eğt. Müd. İlyas Tapsız, Milli Eğt. Şube Müdürleri ve Merkez Ortaokulu Müdürü Hasan Çiftçi, Sevgi bebeğin babası Bilal Hopurcuoğlu, Sevgi bebeğin kampanya sorumlusu Aykut Alp Balcılar, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Murat Över, Kızılay Gönüllüleri, basın mensupları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz