ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

DURMUŞOĞLU OSMANİYE’NİN İL OLUŞUNUN 22. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
    • 24 Ekim 2018 - 07:40:46

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye’nin il oluşunun 22. yıl dönümünü kutladı.
Osmaniye’nin, tarihin her döneminde stratejik açıdan oldukça önemli bir yer olarak görüldüğünü dikkat çeken Durmuşoğlu, “Bundan tam 22 yıl önce il olma hasreti sona eren kadim şehrimiz Osmaniye’nin, bugün bölgenin parlayan yıldızı olma yolunda hızla ilerlemektedir. Genç,dinamik ve Eğitimli nüfusu, göç veren değil göç alan bir il olması, sanayi ve tarımda sürekli ilerlemesi, coğrafi konumu sebebiyle yerli ve yabancı yatırımcılar için cazibesi, doğal ve tarihi güzellikleri, dört mevsimin de ayrı ayrı yaşanabildiği iklimi ve hepsinden önemlisi sıcakkanlı ve vatansever insanlarıyla, tüm vatandaşlarımızın gönlünde kendine has bir yeri olan şehitler diyarımız bizim için de daima bir gurur kaynağı olacaktır dedi.
Durmuşoğlu ayrıca,Osmaniye ve ilçelerinde toplumumuzun her kesimini ilgilendiren, herkesin faydalanabileceği, hemşehrilerimizin refahını artıracak büyük projeler için çalışıyoruz. Hükümetimizin imkanlarını elverdiği ölçüde şehrimize getirmeye, Osmaniye’yi topyekün kalkındırmaya kararlıyız ve bunu başaracağımızdan da kuşkumuz yok. İnşallah Osmaniye’mizi çok daha güzel günler bekliyor dedi.
Osmaniye’nin il olmasında emeği geçenlere teşekkür eden Durmuşoğlu, Bu güzel şehrimize ve insanımıza hizmet ediyor olmaktan dolayı da çok mutluyum. Bu duygu ve düşüncelerle Osmaniye’mizin il oluşunun 22. yılını kutluyor,tüm hemşehrilerimize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum ifadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz