OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

ZİRVE AYARI…
    • 5 Mayıs 2023 - 09:57:50

– Sadece G.saraylısı Beşiktaşlısı değil,başta Fenerbahçeli taraftarlar olmak üzere çoğu futbolseverin sonucunu merakla beklediği maçta Beşiktaş hak ettiği bir galibiyet aldı. Beşiktaş, bırakın mağlup olmayı,berabere kalsa dahi şampiyonluk hayallerini artık seneye bırakacaktı fiilen.Fenerbahçe’nin son haftalarda kazanarak geriden gelmesi,kuşkusuz Galatasaray üzerinde inkar edilemez bir baskı ve endişe yaratmıştı ve nitekim bunu da sahada görmeye başlamıştık.
Onlar açısından da fikstürdeki en zor iki maçtan biri olan bu maçı kazanıp baskıyı kırmak şampiyonluk için belki de geri sayım anlamına gelecekti. Ama öyle olmadı.İlk 20 dakika dışında Galatasaray’ı Beşiktaş yarı alanında göremedik.Beşiktaş kalecisi Mert’in yediği gol dışında bir kurtarışına şahit olmadık.Maç boyunca G.saray’ın kaleyi tutan tek şutu da bunun bir göstergesi.Attıkları golden sonra çok teslimiyetçi bir oyun sergilediler. Beşiktaş’ın ileri uç oyuncuları ikinci yarı daha az telaşla hücum yapsalar G.saray için tablo daha da acı olabilirdi.Özellikle Aboubakar,topu çok ezdi,üçlü savunmanın arasında çok kayboldu.
Ama,Beşiktaş için gecenin kahramanı kuşkusuz Gedson Fernandes idi.Tam bir top hırsızı.Maç başı neredeyse 10 top çalma ile oynuyor,alıyor,veriyor,takımı hızlı çıkarıyor…Topu ayağına yapıştırdığında tazıdan farkı yok,tutabilene aşk olsun.Bir de son pasları daha akılcı kullanabilse dünya devlerini peşinden koşturur.
Ne hikmettir bilinmez,G.saray savunması son birkaç maçtır,savunmadan oyun kurarken gol yiyor.Geçenki maçta Muslera,dünkü maçta yine Muslera & Oliviera…Önde basan takıma karşı ağır çıkışlar yapamazsınız,faturasını keserler,dün de öyle oldu. Maçtan günler önce maçın hakemini bir o yana bir bu yana çekiştirerek bir nevi baskı kurmaya çalışan büyük takım oyunları pek bir işe yaramadı,hakemi çok baskı altında kalmış görmedim.
Aslında müsabakanın Beşiktaş’ın oyun hakimiyetiyle geçmesi de hakemin işini bir nebze kolaylaştırdı.Beşiktaş kaybetseydi yazık olurdu,G.saray açısından da bu mağlubiyetin faturası Okan Buruk’a çıkar,ödevini iyi yapmamış,dersine iyi çalışmamış bir G.saray izledik.Nitekim taşlar yerinden oynadı,kartlar yeniden karılıyor.Kara kartal ,yüksek irtifadan uçarak zirveye yeni bir ayar verdi.

Emre Kır-Eğitimci yazar

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz