Kadirli Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sosyal güvenlik sistemiyle alakalı öğrencileri bilgilendirmek ve bu konuyla ilgili öğrencilerin bilinçlenmesini sağlamak amacıyla seminer düzenledi.
Proğrama, SGK Kadirli ilçe müdür yardımcısı Orhan KAYA ve kurum şefi Ömer KABAKLI’nın katılımıyla gerçekleştirildi.
Seminerde Ülkemizdeki sosyal güvenlik sisteminin yapısı, işveren ve çalışanların hak ve sorumlulukları konularında öğrencilerin bilgilenmesi sağlanarak detaylı bilgiler verildi. Bunun yanında katılımcılar konuyla ilgili soruları cevaplayıp verimli bir seminer olmasını sağladılar.
Okul müdürü Yasin LOĞOĞLU; “Okulumuzda öğrencilerimizin dersleriyle alakalı etkinliklerin yapılması artırılarak sürecek, okulumuzda verilen derslerle ilgili alanında uzmanı olan kişiler okula davet edilecektir” dedi. Programın sonunda Okul müdürü Yasin LOĞOĞLU, SGK Kadirli ilçe müdür yardımcısı Orhan KAYA ve kurum şefi Ömer KABAKLI’ya teşekkür etti..
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- “ORGANİK ÖRGÜ BEBEK” ÜRETİMİ RAĞBET GÖRMEYE BAŞLADI
- İŞGALLER ÜZERİNE-21
- 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 1.SINIF ÖĞRETMENİMİZ ŞEREF BENLİ
- SUMBAS’DA 239 SİKKE VE 45 OBJE ELE GEÇİRİLDİ
- İL GENEL MECLİSİ 2021 YILI MART AYI OLAĞAN TOPLANTISI YAPILDI
- OLAĞANÜSTÜ İL HIFZISSIHHA MECLİS KARARI (14)
- MHP’den esnaf ziyareti..
- BAŞKAN TARHAN “ FİDAN DİKİM SEFERBERLİĞİ BAŞLATTIK”
- KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
- Dervişpaşa Mahallesi’nde karantina..
