OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

YÜKSEL ‘ALIŞVERİŞİNİ YEREL ESNAFTAN YAP, ESNAFINA SAHIP ÇIK’
    • 15 Aralık 2020 - 07:25:58

Bilindiği üzere, kovid-19 salgın hastalığı nedeniyle yapılan kısıtlamalar nedeniye ilçemizdeki yerel esnafın işleri azaldığından dolayı ciddi sıkıntılar yaşanıyor.
Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası yerel esnafa destek olmanın faydaları hakkında bir farkındalık oluşturmanın gerektiğini düşünerek, Kadirli’de yerel esnaf’ tan alışveriş yapmanın faydaları konulu bir açıklama yaptı.
Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmethan Yüksel konu ile ilgili sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamasında, “ Kadirlilerin gıda, giyim, konfeksiyon, kırtasiye gibi günlük alışverişlerini yerel esnaftan yaparak yerel esnafa sahip çıkmaya çağıran Başkan Yüksel, “ Kazancını bu kente yatıran, kaderini ve yaşantısını bu kente bağlamış yerel esnafımıza sahip çıkmak bir vatandaşlık görevidir. Büyük çoğunluğu uluslar arası yabancı sermayeli olan devasa AVM’lerin yanı sıra sokak aralarına kadar giren ve bu kente hiçbir katkısı olmayan zincir marketler, tüketici üzerinde etkili olmaya çalışarak yerel esnafımızın sonunu hazırlamaktadır” dedi.
Kimi zaman evimizin anahtarını, kimi zaman çocuğumuzu emanet ettiğimiz yerel esnaf ve sanatkarın Ahiliğin temelini oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Yüksel, “ Cebinizde nakit olmadığında hesaba yazdırdığınız, yeri geldiğinde borç para istediğiniz esnafımız, mahallemizin bekçileri, vatandaşlarımızın kara gün dostudur. Kadirlili hemşehrilerimizden alış verişlerinde vergisini bu kente ödemeyen ama bu kentten her türlü hizmeti alan zincir marketler yerine, vergisini bu kente ödeyen, hem kendini hem de yanında çalıştırdığı kişileri istihdam eden, mahallelerimizin güler yüzlü bakkalı, kasabı, manavı, kırtasiyecisi, konfeksiyoncusunu tercih etmelerini istiyoruz. Bu çağrımıza halkımızla birlikte sanayicilerimizin, tüccarlarımızın da destek vermelerini bekliyoruz” diye konuştu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz