Yol Yapım Çalışmaları Tam Gaz Devam Ediyor
Kadirli ilçesinde Köylerde yol yapım çalışmaları tam gaz devam ediyor.
İl genelinde önemli bir yol ağı bulunan Kadirli’de konforlu yol çalışmaları gerçekleştirilirken, özellikle son dönemlerde gerek asfalt gerekse de beton yolların yapımı ile Köyler altın çağını yaşıyor.
Karakütük Köyünde beton yol çalışmalarını yerinde izleyen Osmaniye il Genel Meclisi 2.başkanı Dr.Mustafa Gürlek,Köylülerle de sohbet ederek derdimiz ve gayemiz daha da yaşanabilir bir Kadirli için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz insanlarımız hizmetin en güzeline layık.En kırsala kadar ulaşımda konforu sağlamak için ekiplerimiz iş başında.Yollarda standardı yükseltip konforlu bir ulaşım için canla başla çalışıyoruz dedi.
Köylüler de yol yapım çalışmalarında Gürlek ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- MHP SUMBAS BAŞKANI NİHAT GÖÇER, GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ
- BAŞKAN TARHAN UMREDEN DÖNENLERİ TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ
- OKÜMERLAB’TAN ÇİFTÇİ VE ÜRETİCİYE DESTEK
- HAFİF TİCARİ ARAÇLA ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ
- “YOL O’NUN” KONFERANSI VE GAZZE KONULU SERGİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- BAŞKAN ADAYI ALASIRT’TAN KURUMLARA ZİYARET ETTİ
- DOLGUN MECLİS ÜYELİĞİ’NE BAŞVURUSUNU YAPTI
- ENGELLİLER ATIK MALZEMELERİ SANATA DÖNÜŞTÜREREK KAZANÇ SAĞLIYOR
- MİLLETVEKİLİ GÜLSOY VE BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI ŞANLIYURT ESNAF VE KAYMAKAMLIĞI ZİYARET ETTİ
- SEMERCİOĞLU İL GENEL MECLİS A.ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPTI
