ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

YENİLİKÇİ SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET ÇALIŞANLARI SENDİKASI KURULDU
    • 23 Eylül 2022 - 08:01:46

YENİLİKÇİ SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET ÇALIŞANLARI SENDİKASI KURULDU
YENİ SENDİKA OSMANİYE İL TEMSİLCİLİĞİNE MUSTAFA ŞAHİN ATANDI
Genel Başkanlığını deneyimli ve tecrübeli sendikacı Metin Memiş ‘in yaptığı Yeni Sendikanın osmaniye il temsilciliğine mesleğinde ve sivil toplum kuruluşları konularında tecrübeleri olan Osmaniye Devlet Hastanesi İdari ve mali işler müdürü Mustafa Şahin atandı.
Evli ve 2 çocuk babası olup, Devlet memurluğunda 27 yılı geride bırakan, İlimizde sağlık sektörünün hemen hemen her alanında görev yapmış, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yönetimlerinde bulunmuş, Osmaniye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde 2014 ile 2021 yılları arasında idari ve mali işler müdürlüğü görevini yapmış ve halen osmaniye devlet hastanesi idari ve mali işler müdürü olarak görev yapmakta olan, OSMANİYE halkının yakından tanıdığı Mustafa Şahin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada;
“Genel Merkezi Ankarada oluşturulan, Genel Başkanlığını sağlık çalışanlarının çok iyi tanıdığı tecrübeli ve liyakat sahibi Metin Memiş ‘in yaptığı Yeni Sendika şahsen benimde içinde bulunduğum 60 kişilik kurucular kurulu kararı ile kuruldu.
Yeni Sendika’ yı sağlık çalışanlarının ekonomik durumlarının düzeltilmesi, özlük haklarının iyileştirilmesi ve TÜRKİYE de ki sağlık sisteminin geleceğine katkıda bulunulması için kurmuş olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.
Kaldığımız yerden yeni bir anlayışla ve yeni bir başlangıç yaparak birlikte yol yürüdüğümüz sağlık ve sosyal hizmet çalışanı arkadaşlarımızla beraber yaptığımız değerlendirmeler sonunda lokal sendikacılık anlayışından sıyrılarak güçlü teşkilat, Güçlü genel merkez ve güçlü yerel yönetim mantığıyla daha gerçek ve daha samimi katkılar sunabilmek için inandığımız üstün değerler anlayışının bir gereği olarak ülkenin 81 ilinde teşkilatlanarak YENİ SENDİKAYI kurduk.
Halihazırda sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını tam olarak tespit edilemediği, sorunlara yeterli çözüm üretilemediği, aksine sorunların giderek derinleştiği ve büyüdüğü, yıllardır süregelen ekip anlayışı içinde yürütülen sağlık sisteminde derin ayrışmaların yaşanmakta olduğu, sosyal ve ekonomik yönden ciddi sorunların yaşandığı hepimiz tarafından gözlenmektedir. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları gerek yoğun çalışmaya yaşanılan şiddet vakaları sebebiyle değersizleşmiştir ve Tükenmişlik sendromu yaşamaktadırlar.
Şiarımız gereği hak kaybı ve mağduriyet yaşayan sağlık çalışanlarının haklarını en mantıklı ve en güçlü şekilde savunarak yolumuza devam edeceğiz. Asla başka bir sendikanın muadili yada devamı olmayacağız. İsmimizden de anlaşılacağı üzere Yenilikçi bir anlayışla ezberleri bozmaya ve sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının temsilcisi olmaya devam edeceğiz.
Bu bağlamda sendikal faaliyetler içinde yaşanan her türlü hatadan ders çıkararak sağlık ve sosyal hizmet sisteminin daha kaliteli ve daha verimli işlemesi, çalışanlarımızın haklarının aranması noktasında slogan yerine çözüm odaklı, bilimsel ve teknik bir anlayışın hakim olması, üretken ve yenilikçi bir yaklaşımla sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın özlük ve sosyal hakları için etkin bir şekilde mücadele edilebilmesi amacıyla yeni bir yola çıkıyoruz. Bu yola tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızı bir araya getirmek, çalışma huzuru ve barışını sağlamak için çıkıyoruz. Dolayısıyla bu yolu birlik beraberlik samimiyet cesaret ve liyakat ile süsleyeceğiz.
Bu vesile ile beni ve birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerimizi bu görevlere layık gören başta Sayın genel başkanım Metin Memiş ve değerli genel başkan yardımcılarımıza çok teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri kimseye mahçup etmesin inşallah.” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz