OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

yeni av sezonu başladı
    • 28 Ağustos 2019 - 07:27:38

Osmaniye Avcılar Atıcılar Spor Kulübü Başkanı Faruk Doğar, 2019- 2020 Av Sezonu’nun 24 Ağustos tarihi itibariyle başladığını belirterek, sezon açıldı diye her hayvana atış edilmemesi gerektiği uyarısında bulundu. Yaklaşık 6 ay süreli kapalı olan av sezonunun, bıldırcın ve üveyik avıyla başladığını kaydeden Başkan Faruk Doğar, avcıların temizleyip kaldırdıkları av tüfeklerini tekrar kılıfından çıkarma zamanı gelmiş bulunduğunu belirterek, “Özlemle beklediğimiz Yeni Av Sezonu başlamış bulunmakta ve 3 ocak 2020 tarihinde sona erecektir.” dedi. Avcıların bilmesi gerekli olan konulardan birisinin ise başlayacak olan avın sadece bıldırcın, üveyik ve yaban domuzu olduğunu kaydeden Doğar, “Av sezonu açıldı diye tüm av hayvanlarına ateş etmememiz gerekiyor.

Örneğin, keklik ve tavşan sezonu kapalı 19 eylülde başlayacak ve 12 ocak 2020 de sona erecektir. Avcılarımız buna çok dikkat etmesi istiyorum. Bu zamanda keklik ve tavşan yavruları büyütme aşamasında. Onun içindir ki bir keklik veya bir tavşana ateş etmek onlarca keklik ve tavşanı öldürmek anlamına gelir.” diye konuştu. 2019 – 2020 av sezonunun geçen yıldan daha bol ve bereketli geçmesi temennisinde bulunan Başkan Faruk Doğra, şöyle deva etti: “Geçen sezon avcılarımız umdukları avları bulamamışlardı. Bu sezonda avcılarımız rahat ve huzur dolu bir ortam da av yapmak istiyorlarsa avcılarımız avlanma pullarını ve avcılık belgesini vize ettirmeleri gerekmektedir. Avcılarımızın her konu da olduğu gibi avcılık belgesi vize işlemi ve avlanma pullarını alma konusu olsun her konuda kulübümüze gelmeleri yeterli olacaktır. Yeni av sezonu tüm avcılarımıza hayırlı olsun, rastgele”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz