YAŞLILARIN GÖNLÜNÜ KAZANIP DUALARINI ALIYORLAR
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Gençlik Merkezi gönüllü gençleri, örnek davranışlar sergileyerek yaşlıları ziyaret edip hayır ve dualarını alıyorlar.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Kadirli Gençlik Merkezi’ne üye gönüllü gençler sosyal sorumluluk projeleri ile takdir topluyor.Gönüllü gençler, ev işlerini yapmakta zorlanan yaşlı vatandaşların evlerine giderek hem eksiklerini gideriyor, hem de ev işlerinde yardımcı olarak onlarla sıcak bir çay eşliğinde sohbet edip onların yalnız olmadığını hissettiriyorlar.
“ÇAT KAPI YAPARAK BİZ GELDİK DİYORLAR”
Gönüllü Gençler, çat kapı yaparak gerçekleştirdikleri ev ziyaretleri nedeniyle hem kendilerinin hem de yaşlıların mutlu olduklarını dile getirerek, gençlerin yaşlıları ziyaret edip onların hayır ve dualarını almak, onların ihtiyaçlarını gidermeye çalışmak bir insani görevdir.Onların bizlerden beklentisi saygı, ilgi ve hatırlanmak. Bizler de onları düzenli olarak hatırlayarak,özellikle yalnız yaşayan yaşlılarımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz.Onların hem ihtiyaçlarını giderip hem de dualarını alıyoruz dediler.
Duygularını dile getiren yaşlılar da, gençlerimizi kapıda gördüğümüzde gözümüz adeta ışıl ışıl ediyor.onlarla hoş sohbet etmek bizi gençleştiriyor.Her türlü konuda bizlere yardımcı olmaya çalışıyorlar.Allah tuttuklarını altın etsin “iyi ki varlar” diyerek son noktayı koyuyorlar.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- CGC’yi ziyaret eden Avukat Talha Akif Gürbüz, “Bizim safımız Cumhurbaşkanımızın yanıdır”
- Duyuru….
- Durmuşoğlu’ndan sağlık müjdesi
- Ücretsiz Fizik Tedavi Hizmeti…
- Aybüke Avrupa Şampiyonu…
- MISIR MAYMUNCUĞUNA DİKKAT!
- MHP”DE BÜLBÜL, BAŞVURUSUNU YAPTI..
- KAMUYU BİLGİLENDİRME ADINA
- KADİRLİ’NİN İLK KADIN TAKIMI FIGAMOR SAVRUN SPOR 0-1 ADANA GÜCÜ KADIN TAKIMI
- *DURMUŞOĞLU DEPREM KOMİSYONUNDA KONUŞTU*
