“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

YAPTIKLARI PROJE İLE ÖĞRENMEYİ DAHA EĞLENCELİ VE BESLEYİCİ HALE GETİRDİLER
    • 22 Ekim 2019 - 07:25:00

İlçemizin başarılı  okullarından Mehmet Nuri Arıoğlu İlkokulu yaptığı örnek çalışmalarla velilerin takdirini kazanmaya devam ediyor.
Okulun birinci sınıf öğretmeni Dönay GENDİGÜL PAŞAOĞLU velileri ile yaptığı HEM ÖĞRENİYORUM HEM YİYORUM çalışması ile öğrenmeyi daha eğlenceli ve besleyici bir hale getirdi.

Bu sene birinci sınıf okutan Dönay öğretmen, veliler tarafından evde yapılan kurabiyelerin üzerine sınıfta verdiğimiz seslerle oluşturulan kelimeler, heceler çikolata ile yazıldı. Sonra bu kelimeleri ve heceleri sınıfta gösterip okuma yazma çalışması yaptık, akabinde her öğrencimize birer kurabiye seçtirdik bunu yüksek sesle okudu, tahtaya yazdı ve afiyetle yedi, dedi. Bu çalışma ile öğrencilerin daha kolay ve eğlenceli bir şekilde öğrenmelerini sağlamaya çalıştıklarını bunun da öğrencilerinin çok hoşuna gittiğini dersin daha verimli ve zevkli geçtiğini söyledi.
Okul Müdürü Selim YİĞİT, öğrencilerin hoşuna gidecek bu tür etkinliklerin birinci sınıfa başlayan öğrencilerin okula daha çabuk adapte olmalarını sağlayacağını, öğrenmeyi kolaylaştıracağını ve öğretmen ile öğrenci arasında güzel bir iletişime vesile olacağını bundan dolayı da sınıflarda mutlaka düzenlenmesi gerektiğine vurgu yaparak, böyle bir etkinliği düşünen, organize eden ve gerçekleştiren öğretmenimizi ve velilerimizi kutluyorum. Biz Mehmet Nuri Arıoğlu İlkokuluyuz ve bizde etkinlik hiç bitmez, dedi

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz