Yağız Perde ve Ev Tekstil’i, Tufanpaşa Mah. Şehit İdari Ateşe Erkut Akbay Sokak 1 Noter Karşında düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Mahmut Bozdoğan tarafından yapılan açılış konuşması ve duanın ardından iş yeri açılış kurdelesini Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Oruç kesti. Açılıştan sonra işyerini gezdiren iş yari sahibi Mahmut Yağız, şunları söyledi: “13 senedir perde işiyle uğraşıyorum.
Kadirlimize Yeni bir mağaza açmak nasip oldu. Tüm halkımızı mağazamıza davet ediyorum. Çok değişik konseptler, çok değişik tasarımlar yaptık. Bütün meslektaşlarıma kaliteyi elden bırakmasınlar diyoruz. Mağazamızın prensibi, müşteri memnuniyeti. Elimizden geldiğince tüm halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeyi düşünüyoruz. Vatandaşlarımız mağazamıza girdikleri andan itibaren evleri için ihtiyaç duyacakları her şeyi rahatlıkla bulabilecekler. Vatandaşlarımıza kaliteyi en uygun fiyatla sunmayı amaçlıyoruz. Açılışımıza özel onlarca üründe kampanya düzenledik. İşyerimizin açılışına katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- MERT YILMAZ HUKUK VE DANIŞMANLIK BÜROSU DULARLA HİZMETE GİRDİ
- Serinlemek için çaya giren çocuk boğuldu
- AVUKAT KAAN TÜYLÜ’NÜN MUHTEŞEM DÜĞÜN TÖRENİ
- GENÇ GİRİŞİMCİ FISTIK EZMESİ ÜRETMEYE BAŞLADI
- Mehmetli Beldesinde Kanalizasyon Hattına İlk Kazma Vuruld
- SUMBAS’TA KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ
- “Akümüzü takıyoruz, engelleri aşıyoruz”
- AŞAĞIÇİYANLI KÖYÜ’NDE MISIR HASTALIK VE ZARARLILARI KONULU ÇİFTÇİ EĞİTİM TOPLANTISI YAPILDI
- Kadirli’de yarı Olimpik yüzme havuzu yoğun ilgi görüyor
