“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

YAĞIŞ GELİYOR SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR…
    • 21 Mayıs 2020 - 07:34:11


Balkanlar Üzerinden Gelecek Serin ve Yağışlı Sistemle Birlikte Hava Sıcaklıklarının Hissedilir Derecede Azalması Bekleniyor!
Ramazan Bayramında Hava Sıcaklıkların Mevsim Normalleri ve Altında Olacağı Tahmin Ediliyor..
Osmaniye Valiliğimiz tarafından yapılan açıklamada:
“22 -26 MAYIS 2020 Tarihleri arasında
Bölgemiz geçtiğimiz hafta içinde Kuzey Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgasının etkisi altında kaldı. Sıcak hava dalgası nedeniyle bölgemiz genelinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin 8 ila 12 derece üzerinde seyretti. Geçtiğimiz hafta illerimizde ölçülen sıcaklıkları ise Adana Yüreğir 40.3 °C, Adana İncirlik 42.8 °C, Mersin 35.4 °C, Osmaniye 40.5 °C, Kilis 37.6 °C, Hatay 39.9 °C, Gaziantep 35.0 °C olarak kaydedilmiştir.
Bölgemizde etkili olan sıcak hava dalgasının 22 Mayıs Cuma gününden itibaren batı kesimlerinden başlayarak etkisini kaybetmesi bekleniyor. 22 Mayıs 2020 Cuma gece saatlerinden itibaren yağışlı ve serin sistemlerin etkisine gireceği, Cumartesi ve Pazar günleri ile Ramazan Bayramı boyunca hava sıcaklıklarının bölgemiz genelinde hissedilir derecede (8-12 °C) azalacağı ve mevsim normalleri ve altında seyredeceği tahmin ediliyor.
Yağışlı sistemin 22 Mayıs Cuma günü gece saatlerinden itibaren başlamak üzere, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara neden olması beklenmektedir. Meydana gelmesi beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Cumartesi ve Pazar günlerinde Hatay ve Osmaniye çevresinde, Pazartesi ise Kilis ve Gaziantep çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor..” denildi..

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz