“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

VERİ’LEN SİNYAL…
    • 21 Ekim 2021 - 08:11:22

 

Hız kesmeyen durağanlık hâli belirli bir düzensizliğin beraberinde kurulur.

Zincirlerle vardığımız yollarda beraberinde götüremediğimiz düşünceler bir gücün yolu değiştirmesiyle kaybolur. Politikalardaki belirsizliklerin bir oranda ortadan kaldırılması veya azaltılması analitik bir içtima ile sağlanır.

Verilen sinyaller, gerçekleşme riskleri, yükselişler ve gerileyişler sistemli bir yöntem ve materyaller kullanılmadan değerlendirilir.

Veri gündemi yoğunluğunun bilanço üzerindeki etkisi büyüktür. Öngörüleni aşmak tahvilin önemini arttırırken olumsuz beklentileri geride bıraktırır.

İndekslerin değişiminin geniş tabanlı bir yükseliş ardındaki pozitif değişimi ayrıntılar ile ayrılma durumunu büyütür ve nicelik artışına zemin hazırlar.

Geniş kesimleri etkisi altına alan müspet görüntüdeki tekliflerin yasalaştırılması kısılanın yanında verilen sus payıdır.

Yetkili kılınanın limit yükselişi perdenin ardına gizlenen tarafından rapor edilmeyerek, piyasa ve gündeme olan odağın azaltılmasıyla beraber koşullara sağlanan bilinçsiz uyumun sonucudur.

Gelişim yüksek işlem gücüyle elde edilerek hızlanır ve ayrışım sağlanır.

Eyleme geçmeyen kuramsal düşünceler netlik üzerinde etkili olduğunda geniş zedelere yol açar ve sonucunda zararı yansıtmadan dengelemek amacıyla toplanılır, fakat bu algının yöneticileri tarafından kurulan bir oyundan ibarettir.

Pragmatik düşünce karşılıklı getiriler paralel ilerlediği sürece varlığını korur.

Görüş açısının değişimiyle spesifik anlam kazandırılanların değeri sayısal grafiklerle ölçülür.

İmkânların sağladıklarının geçliği nedenlerin yol açtığı sonuçları olumsuz etkiler.

Hiyerarşik düzende sınıflandırılarak sıraya konulması gereken iktisadi faaliyetler, temelinde yatan üretimle orantısını doğru tuttuğu sürece var olur. Ancak üretim ve dağıtım gücü merkezi bir otorite tarafından yönetildiği sürece sanrılar değişmez. Ve iktisadın mutlak monarşinin etkisinde kalmasıyla saray ekonomistlerinde yaygın olarak görülen halüsinasyon sonucu imrenilen olduğunu sanma hâli oldukça trajikomik bir durum haline gelir. – MUSTAFA KEMAL EVREN ÇİĞİL -EĞİTİMCİ YAZAR

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz