TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER TEMPOYU ARTTIRDI

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER TEMPOYU ARTTIRDI

134 YILLIK CAMİİ RESTORE EDİLİYOR

134 YILLIK CAMİİ RESTORE EDİLİYOR

MOTOSİKLETÇİLER” POLİS HAFTASI’NI KUTLADI..

MOTOSİKLETÇİLER” POLİS HAFTASI’NI KUTLADI..

Deli Güz Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübünden Doğa Yürüyüşü

Deli Güz Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübünden Doğa Yürüyüşü

KADİRLİ DEMİR SPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ

KADİRLİ DEMİR SPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ

VALİ YILMAZ’DAN KURTULUŞ BAYRAMI MESAJI
    • 6 Ocak 2021 - 22:05:13

Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye’nin düşmen işgalinden kurtuluşunun yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Yılmaz mesajında şunları söyledi:

“Kıymetli Hemşehrilerim;Kurtuluş Savaşı’nda tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşayan milletimiz, Anadolu’nun her karış toprağında, Ay Yıldızlı Al Bayrağımızın gölgesinde, bağımsız ve hür yaşamak uğruna, şanlı bir mücadele vermiştir.

Memleketimizin her yönden işgale uğradığı, acı ve zulüm dolu o yıllarda, yiğit Osmaniyelilerin düzenli bir askeri kuvveti olmaksızın işgale karşı gösterdiği direnç, cesaret ve fedakârlık; kurtuluş mücadelesinin sonunda kendisine özgürlük ve bağımsızlık olarak geri dönmüştür.

Kuva-i Milliye; milli birlik ve beraberlik ruhunun azmiyle, halkın isyan bayrağını çekerek, vatan sevdası uğruna bir milletin yazdığı ve sonsuzluğa armağan ettiği en büyük destandır. Bir destan ki; kâğıdı vatan evlatlarının parkalarından, mürekkebi kanlarından, kalemi de kurşundan…

Sayfaları vatanın dört bir yerinde yazılmış, her satırına bir şehit verilmiş, cildi ay yıldızla bezenmiştir. Bu destanın kahramanlıkdolu, şan ve şeref dolu sayfalarından bir kısmı da burada Osmaniye’mizin bereketli topraklarında yazılmıştır.

Bu memleket, 7 Ocak tarihinde bedenlerini siper edip, düşmana geçit vermeyen, “şehit oluruz, gazi oluruz ama asla esir olmayız” sözünün hakkını veren; Rahime Hatunların, Palalı Süleymanların, Köse Mehmetlerin diyarıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; “Toros Dağlarının tepelerinde tek bir evin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem. Bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm.

İşte bu yüzden;

Sağlam basmalı vatan toprağına,

Sımsıkı sarılmalı Şanlı Bayrağına,

Cepheye yürüyen Şanlı Yiğitler, yenilmez zor savaşlarda,

Hak için, Bayrak için canlarını feda edip,

Armağan ettiler, bize bu mukaddes vatanı.

Bu duygu ve düşüncelerle Valilik yapmaktan onur duyduğum, Yiğit Osmaniye’nin Cesur evlatlarının 7 Ocak Kurtuluş Bayramını kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Mücadelesinin kahramanlarına ve hayatları pahasına vatana can suyu veren aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.7 Ocak Kurtuluş Bayramımız Kutlu Olsun!

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz