VALİ YILMAZ SUMBAS HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATINDA İNCELEMEDE BULUNDU
Vali Dr. Erdinç Yılmaz Sumbas Hükümet Konağı inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Vali Yılmaz’ın incelemelerinde Sumbas Kaymakamı Mehmet Furkan Taşkıran ve Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu da yer aldı.
Vali Yılmaz’a incelemeleri sırasında Sumbas Kaymakamı Mehmet Furkan Taşkıran bilgi verdi. İnşaatın 700 metrekare oturum ve 3000 metrekare toplam inşaat alanından oluştuğunu, bodrum, zemin + 2 kat olarak inşa edildiğini ifade eden Kaymakam Taşkıran, binanın deprem yönetmeliğine uygun olarak yapıldığını ve 2023 yılının sonuna kadar hizmete açılması planlandığını söyledi.
İnşaatta yaptığı incelemelerin ardından konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Sumbas Hükümet Konağı inşaatımızda incelemelerde bulunduk. İnşaatımız devam ediyor. Hükümet Konağımızın yapımında emeği geçen arkadaşlarımıza ve Devletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Çok güzel bir Hükümet Konağına inşallah yılsonunda Sumbas İlçemiz kavuşmuş olacak. ”dedi.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN “KADINA ŞİDDETE HAYIR”
- JANDARMADAN BAKIMA MUHTAÇ OLAN HAYVANLARA DESTEK
- ÜCRETSİZ ÇORBA EVİ YENİDEN AÇILDI
- KADİRLİ OSMANİYE YOLUNDA KAZA
- ALASIRT, SAHAYA İNDİ, SIKMADIK EL BIRAKMADI
- KAYNAK VE TEST KİTAPÇIKLARI DAĞILDI
- KADİRLİ’DE 10 KİŞİ CEZAEVİNE
- SERDAR ALASIRT’TAN TEŞEKKÜR MESAJI
- SAĞANAK HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ
- BESİCİLERE BÜYÜK BAŞ HAYVANLARI TESLİM EDİLDİ
