KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

VALİ YILMAZ, KOVİD-19 DENETİMLERİNE KATILDI
    • 27 Kasım 2020 - 08:12:14

Osmaniye’de “Sağlık için, hepimiz için” sloganıyla Kovid-19 virüsüne karşı halkı bilinçlendirmek amacıyla yaşam alanlarında yapılan denetimler devam ediyor.

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yapılan denetimlere Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Esnaf ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları konusunda hassas davranmalarını söyleyen Vali Yılmaz, kurallara uyan vatandaşlara teşekkür etti. Denetim sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada Vali Yılmaz; “Bugün de her zaman olduğu gibi Covid-19 tedbirlerine yönelik denetim yapıyoruz. Şu an faaliyette olan işyerlerimizi kontrol ediyoruz. Amacımız farkındalık oluşturmak. Koronavirüsü hep birlikte yenebiliriz. Bunu da ancak hep birlikte kurallara uyarak başarabiliriz. Osmaniyeli hemşerilerimden kurallara uymalarını ısrarla istiyorum. Bu virüs gerçekten tehlikeli maalesef insanlarımızı öldürüyor. Dolayısıyla bunu durdurabilmek için kurallara uymak zorundayız. İlimizde son bir haftadır artış devam etmektedir. Bu artışı durdurabilmemiz için kurallarımız bellidir, maskemizi takacağız, sosyal mesafeye dikkat edeceğiz ve temizlik konusunda özenli davranacağız. Ancak bu kurallara uyarsak başarabiliriz. Kurallara uyan ve bu konuda hassasiyet gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kadirli Devlet Hastanesindeki Kovid-19 testi pozitif çıkan sağlık çalışanları ile ilgili bilgilendirme yapan Vali Yılmaz; “İçinde doktorlar, hemşire ve ebeler, idari personeller, teknisyen ve hizmetli kadrosunda çalışanlar olmak üzere 53 kişiye pozitif tanı konuldu. Şu anda hepsi ayakta tedavi görüyor. Hizmette herhangi bir aksama yok, hizmet devam ediyor.”açıklamasını yaptı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz sözlerinin sonunda tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü de kutlayarak, “Hepimizi öğretmenlerimiz yetiştirdi, onların hepimiz üzerinde hakkı var. Öğretmenlik çok kutsal bir meslek. Bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere, şehit öğretmenlerimizi ve ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun.” İfadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz