OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Vali Yılmaz Kadirli’de Yangın Zedeleri Ziyaret Etti
    • 16 Kasım 2021 - 09:11:40

Osmaniye  Valisi  Dr. Erdinç Yılmaz, Kazmaca ve Karatepe Köylerinde yangında kullanılamaz hale gelen evleri yeniden yapılan vatandaşlarımızı ziyaret ederek “

hayırlı olsun” dileklerini iletti. Vali Yılmaz’ın ziyaretlerinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mesut Ovalı ve Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy da yer aldı. Vali Yılmaz, yapılan çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Genel Mesut Ovalı’dan aldı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ilk olarak Kazmaca Köyündeki Ünal Babaoğlan’a ait tek katılı betonarme 2+1, 90 m2 olarak yapılan evi daha sonra Karatepe Köyünde Bilal Torşahin’e ait 2 katlı, zeminde 2+1 80 m2, 1. katta 3+1 100 m2 olarak yapılan evi ve yine Karatepe Köyünde Fazlı Torşahin’a ait 3+1 115 m2 olarak yapılan evde incelemelerde bulundu. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun

dileklerini ileten Vali Yılmaz, vatandaşlarımızla bir süre sohbet etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Kazmaca Köyünde yanan bir evimiz yaklaşık 2 ayda bitirildi ve teslim edildi. Karatepe Köyümüzde tamamen yanan iki evimiz vardı, evlerimiz yapıldı ve vatandaşlarımıza teslim edildi. Vatandaşlarımızdan herhangi bir ücret talep edilmeden Devletimizin imkânları ve hayırseverlerimizin destekleri ile evlerimiz tamamlandı. Allah felaketlerden, kazalardan hepimizi, milletimizi korusun. Yeter ki cana gelmesin, hepsi karşılanır. Allah Devletimize, milletimize zeval vermesin. Biz her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.”dedi.

Memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlarımız Vali Yılmaz’a teşekkürlerini sunarak, “Allah Sayın Valimizden, Devletimizden razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz.” dediler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz