Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Amanos Dağlarında hakim tepeye konuşlandırılan keşif ve gözetleme kulesi Bayraktepe’yi ziyaret etti.Eskişehir’in Tepebaşı Kaymakamı olarak görev yaparken Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Osmaniye Valisi olarak atanan Erdinç Yılmaz, ziyaretleri kapsamında Amanos Dağlarında bulunan keşif ve gözetleme kulesi Bayraktepe’ye ziyarette bulundu.
Bölgedeki durumla ilgili İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş’tan brifing alan Vali Yılmaz yaptığı açıklamada, Osmaniye kent merkezine yapılacak olan saldırılan önüne geçilmesinde Bayraktepe’nin önemli bir görev üstlendiğini kaydetti.Halkın huzur ve güvenliği için arama-tarama, nöbet ve gözlem faaliyetlerini sürdüren özel harekat polislerine görevlerinde başarılar dileyen Vali Yılmaz, güvenlik güçleri ile çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından bölgeden ayrıldı.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- BAŞKAN TARHAN EVLERE KONUK OLUYOR
- BAŞKAN GİZLİCE: ”4 YILDA ÇOK ŞEY YAPTIK”
- 4’LÜ PLAY-OFF’LARA KALAN KADİRLİ DEMİRSPOR BAŞKANI YAPICI’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA
- Gazeteci Ali ve İbrahim İmat kardeşler tahliye edildi
- HEPİMİZ…
- Kaymakam Taşkıran vatandaşlarla bir araya geldi
- “KÜTÜPHANELER HAFTASI” KUTLANDI..
- ÇOK UZAKTAN EĞİTİM!
- Osmaniye’deki barajlarda tehlike yok
- İSPENOĞLU MHP DEN OSMANİYE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
