Vali Erdinç Yılmaz Aşık Feymani’yi ziyaret etti
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Kadirli ilçesinde halk ozanı Aşık Feymani’yi ziyaret etti.
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Kadirli ilçesinde halk ozanı Aşık Feymani’yi ziyaret etti.Kadirli ilçesi Azaplı Köyü’nde yaşayan Aşık Feymani’yi (Osman Taşkaya) evinde ziyaret eden Vali Yılmaz Feymani’nin evini gezdi.
Aşık Feymani’nin Kadirli’ye değil Türkiye’ye mal olmuş bir sanatçı olduğunu belirten Vali Yılmaz, “Aşıklık geleneğini yaşatan Aşık Feymani, bölgemizin değerlerindendir. Halk edebiyatına başarılı eserler kazandırmış Çukurova’da yazdığı şiirler ile adından sıkça söz ettiren Aşık Feymani’yi dinlemekten mutlu oldum. Osmaniye Valiliği ve Kadirli Kaymakamlığı olarak her zaman yanındayız. “ifadelerini kullandı.Yılmaz’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Aşık Feymani de, Vali Yılmaz’a kendi yazdığı kitaplardan hediye etti, türkü söyledi.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- İŞGALLER ÜZERİNE-28
- İYİLİĞİN MASUMİYETİNE GÖSTERİŞİN GÖLGESİ DÜŞMESİN…
- KAYMAKAM AHMET ARIK BAŞKANLIĞINDA COVİD-19 DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR
- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine Derya Yanık atandı
- AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
- FİZYOMED KADİRLİ FİZİK TEDAVİ MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
- 23 NİSAN EN GÜZEL BALKON SÜSLEME YARIŞMASI
- KİBİR …
- Fidan üretim tesisinde yolu kesişen iki kadın fidanlık kurdu
