ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ’IN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
    • 8 Mart 2023 - 08:32:15

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ’IN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
Hayatımıza dokundukları günden itibaren, şefkatlerini her zaman bizlere hissettiren, varlıklarından güç aldığımız, karşılıksız sevginin tükenmez kaynağı olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.

Medeniyetimizin inanç ve değerlerinin taşıyıcısı olan, insanlığa yol gösteren, çalışkan ve azimli kadınlarımız; bugün siyasette, diplomaside, iş dünyasında, eğitimde, sanatta ve sporda hayatın her alanında son derece önemli görevler üstlenmektedirler. Bu sebeple kadınlarımıza göstereceğimiz saygı ve muhabbet aslında tüm insanlık adınadır.

Unutmayalım ki kahraman Türk kadını; bir hilal uğruna, göklerde dalgalanan şanlı bayrağımızın aşkıyla, yurduna alçakları uğratmayan, kendini siper eden Onbaşı Halideler, Rahime Hatunlar, Kılavuz Haticelerdir. Türk kadını; bizlere bu toprağı vatan yapan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü armağan eden Zübeyde analardır.

Kıymetli Hemşehrilerim,

Bizler de üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle, kadınlarımıza yönelik hem sosyal hem de iş hayatında karşılaşabilecekleri her türlü şiddetinin karşısındayız.Amacımız; kadınlarımızın işgücüne katılım oranları arttırmak, uzmanlık gerektiren konularda erişim imkânı sağlamak ve böylelikle ekonomik bağımsızlığını eline alan girişimci kadınlarımızı teşvik etmektir.

Osmaniye Valiliği olarak kadın çalışanlarımıza yönelik hizmet içi eğitim seminerleri, dijital okuryazarlık ve proje döngüsü gibi çeşitli alanlarda eğitimler vermeye devam ediyor, kadınlarımızın iş hayatında aktif rol almaları konusunda çalışmalar yürütüyoruz.

Son dönemde yaşadığımız deprem felaketlerinin yaralarının sarılması noktasında da evlerimizin direği kadınlarımızın şefkat dolu yüreklerine sığınıyoruz. Onların güçlü yürekleri sayesinde her türlü felaketin üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. Bu duygularla bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyor, hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz