OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ,  VATANDAŞLARI  AŞI OLMAYA DAVET ETTİ
    • 8 Şubat 2022 - 08:07:44

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Devlet Hastanesinde uygulanmasına başlanan yerli ve milli aşımız Turkovac aşısını yaptırdı. Beraberinde İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ile birlikte Osmaniye Devlet Hastanesini ziyaret eden Vali Yılmaz, aşı uygulaması hakkında bilgi alarak, Hastanenin Covid-19 Aşı Uygulama Polikliğinde aşı olmayı bekleyen vatandaşlarımız ile sohbet etti.
Osmaniye’de uygulanmasına başlanan ilk Turkovac aşısı bir sağlık çalışanımıza yapıldı. Daha sonra Turkovac aşı yaptırmak için sırada bekleyen vatandaşlarımız da aşılarını yaptırdılar.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretinin devamında Turkovac aşısını yaptırdı. Vali Yılmaz, aşı sonrasında yaptığı açıklamada, “Turkovac aşımızı bugün Osmaniye’mizde uygulamaya başladık. Ben de bugün Turkovac aşımı oldum. Artık kendi milli aşımızla, korona virüsle mücadelede daha güçlüyüz ve daha iyi sonuçlar alacağız inşallah. Vatandaşlarımızla sohbetlerimiz sırasında, aşı olunmasının önemini belirttiğimizde, Turkovac aşımızı bekleyen vatandaşlarımız oldu. Bu vatandaşlarımızın, şu an ilimizde uygulamasına başlanan Turkovac aşımızı olmaları bu mücadelede bize de kendilerine de güç katacaktır. İnşallah kendi aşımızla daha iyi daha güzel sonuçlar almaya devam edeceğiz.”dedi.
Sağlık çalışanlarımızla da sohbet eden Vali Yılmaz, tüm sağlık çalışanlarımıza pandemi sürecinde büyük bir fedakârlıkla mücadele veren sağlık çalışanlarımıza da teşekkür ederek, “İçinde bulunduğumuz süreçte sağlık çalışanlarımız gerçekten çok büyük bir mücadele verdi. İlimizde görev yapan arkadaşlarımızın gayretini ve bunun sonuçlarını da gördük. Tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha çok teşekkür ediyorum. İnşallah kendi aşımızla bu mücadelede daha güçlüyüz. Daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum.”dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz