ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

ÜNİVERSİTELİLERDEN KÖY ÖĞRENCİLERİNE GÖNÜL KÖPRÜSÜ
    • 14 Ocak 2019 - 08:03:19

Kadirli’de Üniversite öğrencileri gönül bağı etkinlikleri kapsamında bir proje hazırlayarak Köy okulunda okuyan öğrencilere ayakkabı ve giysi yardımında bulundular.
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Kadirli Öğrenci yurdunda kalan üniversite öğrencileri, ihtiyaç sahibi ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kışlık kıyafet ve ayakkabı yardımı yaptı.
ATKI VE BEREYLE BAŞLAYAN YARDIM AYAKKABI VE GİYSİYLE DEVAM ETTİ
Yurt bünyesinde açılan el işi kursuna katılan öğrencilerin yaptıkları bere ve atkılar önceden belirlenen bir okulda 35 ihtiyaç sahibine hediye edildi.Öğrenciler ikinci gittikleri başka bir köy okulunda ayağı ıslak ayakkabısının içi su dolu öğrencileri görünce yardım çalışmalarını genişletmeye karar verdiler.Bir grup öğrenci yine önceden tespit ettikleri Sofular Şehit Gökhan Büyükarslan Ortaokulu ve Sofular şehit Tolga Kargıoğlu ilkokuluna giderek ihtiyaç sahibi öğrencilere atkı,bere,giysi ve ayakkabı yardımında bulundular.
Öğrenciler yapılan yardımdan dolayı Üniversiteli abi ve ablalarına teşekkür ettiler.

Yurtta kalan öğrenciler de yurdumuzda başlattığımız bu kampanyamız çeşitli okullara giderek devam etti.  Minik gönüllere dokunabildiysek ne mutlu bize. Zaman zaman da yardımlarımız devam edecek dediler.

Kadirli Kredi ve yurtlar kurumu Müdürü  Ali Bakıcı’da,Bu yardım konusu beni gerçekten çok etkiledi. Kadirli yurdu olarak öğrencilerimizin bu şekildeki düşüncelerine yardım severliklerine gönülden katkıda bulundum. Ben sadece arkadaşlarımızın organizesinde bulundum.Bütün işler öğlencilerimize ait bu da beni çok mutlu etti. Aynı zamanda KYK genel müdürlüğümüzün projelerini de gerçekleştirmiş olduk. Öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum dedi.
Şuana kadar 150 öğrenciye ayakkabı,mont,kazak,eşofman takımı,atkı,bere,pantol ve çorap dağıtımı yapılırken,yardımların ocak ayı içerisinde de devam edeceği belirtildi.Ayrıca öğrencilerin anlamlı projelerine ilçede bazı esnaflar da  destek verdi.

 

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz