KADİRLİ’DE DEREYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

KADİRLİ’DE DEREYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

KADİRLİ’DE 18 MART  ŞEHİTLERİ ANMA  GÜNÜ YAPILDI

KADİRLİ’DE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ YAPILDI

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

UÇMAK: “İLK MAHALLE TOPLANTIMIZI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRDİK”
    • 30 Eylül 2022 - 08:09:15

UÇMAK: “İLK MAHALLE TOPLANTIMIZI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRDİK”
MHP İlçe Teşkilatı tarafından Tufan Paşa Mahallesinde açık hava toplantısı düzenlendi. Toplantıya Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, MHP İlçe Başkanı Av.Alptekin Uçmak, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yücel Yonca, TÜRKAV Başkanı Levent Binici, MHP KAÇEP Başkanı Berra Kocaman, Belediye Meclis Üyesi Kerem Soncu, Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Büyükakçalı, Muhtarlar ile birlikte kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Dualarla başlayan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Tufan Paşa Mahallemiz doğalgaza kavuşuyor diyerek, şunları kaydetti:
“ Kadirlimizi güzelleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlik merkezimizin ihalesini yaptık. Kadirli’nin çehresini değiştirecek olan Savrun Çayına yapacağımız Rekreasyon projesinin ihalesine çıkıyoruz. Aile Yaşam merkezi ve Yöresel El Ürünleri merkezimin ihalesine çıktık. Doğalgaz geçen mahallelerimizin yollarında çalışmalara başladık. İçme suyu şehir içi şebekesinin asbest borçlarını değiştirdikten sonra tüm yollarımızı ve kaldırımları yapacağız. Kadirli’mizi güzelleştirmek adına önemli adımlar atıyoruz. Atmaya da devam edeceğiz.”dedi.
2023 seçimleri öncesinde toplantıların startını Tufan Paşa Mahallesi’nden verdik diyen MHP İlçe Başkanı Av.Alptekin Uçmak, göreve geldiğimiz günden bu yana sizlerle hep bir arada olma gayretinde olduk diyerek “ Kadirlimizde erkek egemen bir siyaset olduğuna inanılıyor ama siyaset değişecek olanlar kıymetli kadınlarımızdır. Kadirlimizde kadınlarımız bir misyon üstlenmişler biz bu siyasetin gidişatını değiştirmeye kararlıyız diyerek burada çok ciddi bir kalabalıkla bizleri karşıladılar. Ben kadınlarımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
2023 yılında yapılacak olan seçimlerde vatandaşlarımızın Milliyetçi Hareket Partisine dolayısıyla Cumhur İttifakı’na canla başla destek vereceğine inancım tamdır. Bugünkü mesele vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin bekası, devletimizin ebed müddet varlığıdır.” dedi.
Cumhur ittifakı 2023 hedefine emin adımlarla yürümektedir diyen Uçmak “ Yeni sistem güçlü siyaset milli destek kutlu emanet yeni ufuklara doğru yelken açmak şuuruyla hareket eden Cumhur ittifakı 2023 hedefine emin adımlarla yürümektedir.
Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin vurguladığı gibi ‘Vakit imanla, heyecanla ve şevkle mücadele vaktidir. Vakit hedefimize kilitlenme vaktidir. Vakit gönüllere girme, gönüllerde kucaklaşma vaktidir. Hiç kimse merak etmesin, istikbalin kudreti, tıpkı mazide olduğu gibi yine büyük Türk milleti olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi 53 yıllık mazisinde devlet gelenek ve göreneklerine göre hareket etmiş, şerefli Türk bayrağının temsilcisi olmuştur. 2023’e giden yolda, kadrolarımız ve teşkilatlarımızla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ayak basmadık yer bırakmayacağız, Her zaman ülkemize ve ilelebet dalgalanacak Ay yıldızlı bayrağımız için fedakarlık içerisinde olacağız. Yılmadan, usanmadan vatanımız için çalışacağız” dedi.
2023’e doğru ilk toplantımızda bizleri bağrına basan ve desteği ile bizleri gururlandıran Tufan Paşa Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz