OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UÇMAK GECE GÜNDÜZ OSMANİYE VE İLÇELERİNDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
    • 20 Mart 2019 - 07:02:07

24 Haziran Seçimlerinde MHP Milletvekili Adayı olan Avukat Alptekin Uçmak, Osmaniye ve İlçelerinde köy köy gezip MHP’ye destek istiyor.
Genç ve çalışkanlığı ile Kadirlilerin gönlünde taht kuran Uçmak, MHP’nin zaferi için gitmedik köy, sıkmadık el bırakmıyor.
Osmaniye genelinde MHP’nin zafere ulaşması için çalıştıklarını söyleyen Uçmak, Bilgi ve becerimizi atılımcı ve inançlı bir şekilde yürütmek için yetki istiyoruz diyerek şunları kaydetti;
“ Milliyetçi Hareket Partisinin bir neferi olarak çalışmalarımıza köy ve mahallelerimizde devam ediyoruz. Osmaniye genelinde MHP seçimden zaferle çıkacaktır. 24 Haziran seçimleri öncesinde 2 önemli siyasi hareketin temsil ettiği Cumhur İttifakında birliktelik sağlanmıştır. Cumhur İttifakının sağlam adımlarla 2023 hedeflerine ulaşması için MHP’ye her zamankinden daha fazla sahip çıkıldığını görüyoruz” dedi.
Son saate kadar çalışmaya devam edeceğiz diyen Uçmak “ Teşkilatı ile adayları ile MHP’nin kutlu yürüyüşü devam etmektedir. Vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmek ve daha huzurlu, mutlu, yaşayan bir Osmaniye inşa etmek için yola çıktık. Kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz, projelerimizi paylaşıyor halkımızı dinliyor fikir ve taleplerini değerlendiriyoruz. Çalışmalarımızı sadece Kadirli sınırlarında değil, Osmaniye ve tüm ilçelerinde yürütüyoruz. İnşallah Davamızın hizmet kervanı 1 Nisandan itibaren tüm Osmaniyemizde göreve başlayarak sorunların ve eksikliklerin giderilmesi için var güçleri ile çalışacaklardır. Zafer İnananlarındır” sözünü ilke edinerek partimizin ve Cumhur İttifakının başarısı için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Köy ve Mahalle toplantılarımızda parti politikalarımızı anlatıyor destek istiyoruz. Bu kapsamda Osmaniyemizin tüm ilçelerinde ve köylerinde çalışmalarıma aralıksız devam edeceğim ” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz