“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Bahçeli’yi Ziyaret Etti
    • 5 Ağustos 2019 - 07:23:10

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi yönetim kurulu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Ankara’da, makamında ziyaret etti.
Dernek Başkanı Durmuş Öksüz, genel başkan Mustafa Işık ve şubeler tarafından hazırlamış olan ve içerisinde şehit aileleri ve malul gazilerin sorun ve taleplerinin bulunduğu dosyayı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teslim ettiklerini söyledi. Başkan Öksüz, “Hemşerimiz Bahçeli, bizlere bu soruların en kısa zamanda çözüleceğini beyan etti. Heyet olarak, sayın genel başkanımıza derneğimizin şeref madalyasını ve saatini kendisine takdim ettik.

Ziyaretimizden dolayı çok memnun olduğunu ve her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanında olduğunu söyleyen genel başkanımız, hemşerimiz Bahçeli’ye misafirperverliği için teşekkür ederiz.” dedi.
Şehit Aileleri Derneği Yönetim Kurulu, daha sonra, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Baş Danışmanı 26. dönem MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy’u ziyaret etti. Ersoy’a ziyaret anısına, derneğin saati hediye olarak takdim edildi. Dernek Başkanı Durmuş Öksüz, Ankara’daki ziyaretlerde ayrıca, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı’yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret edip acil şifalar diledikten sonra, son olarak Anıtkabir Komutanı Yarbay Kasım Teke’yi ziyaret edip çeşitli hediyeler verdiklerini söyledi.
Haber:İbrahim EMÜL

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz