KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Türk gençlerine sevgilerimle…..
    • 2 Eylül 2022 - 08:07:04

Türk gençlerine sevgilerimle…..
Öncelikle şunu söylemeliyim ki akıl yaşta değil baştadır. Kararlarınızı kendi kendinize vermeye başlayıp pişmanlıklar yaşayarak öğreneceksiniz hayatı. Kimsenin hayatınıza hükmetmesine izin vermeyin.
Ama kolay, ama zor. Herkesin bir öğrenme yetisi vardır. Zorluklar karşısında ayakta durabilmeyi düşe kalka anlayacaksınız. Farkında olmadan büyüyeceksiniz böylece.
Fakat sınavlarınız bitmeyecek. Hatta ömür boyu sürecek. Ders sınavından bahsetmiyorum. Hayatınızın belirli dönemlerinde yaşayacağınız zorluklar hep olacak .
Feyz almaya çalışın güzellikleri. Kötülükleri de en uzaklara öteleyin. Bunu yapabilmek için genellikle tecrübeye ihtiyacınız olur. İşte parayla satın alınmayacak ve sizin sahip olmadığınız çok önemli tecrübeleri sizden öncekilerden (aile, sevdikleriniz vs.) alacaksınız. Ailenize ve sevdiklerinize sıkı sıkı tutunun. Değerli olduğunuzu hissettiğiniz yerde durun. Doğru yerdesinizdir mutlaka!
Geri kalan ömrünüzde doğruları seçmek için mutlaka eğitiminizi önemseyip sürekli olarak öğrenin.
Ne istediğinizi iyi düşünün. Çünkü isteklerimiz kaderimizi belirliyor. Neyi çok ister ve inanırsanız gerçekleşir.
Bu hayat sizin için ne ifade ediyor ?
Vatan sevmekle başlayın, bir çiçek bir böcek sevin. Evcil hayvan besleyin . Koşullar neyi gerektiriyorsa ona göre hareket edin. Ama gerçeklere inancınızı kaybetmeyin. Allah akıl ve fikir vermiş, düşünün, isteyin, inanın ve elde edin…
Ulu önderimiz, Mustafa Kemal ATATÜRK ü düşünün. Şanlı zaferlerle dolu tarihinizi iyi öğrenin. Atalarımızın kanlarıyla sulanmış bu topraklar bundan sonra sizin. Siz de, sizden sonrakilere emanet edeceksiniz. En çok ta bu yüzden vatana sahip çıkmalısınız.
Bu vesileyle 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. Yıl Dönümünü gönülden kutluyorum. Atamızın izinde nice nice 100 yıllar diliyorum.
Sözlerime, yine ulu önderimizin bir cümlesiyle son veriyorum.
Gençler, cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.
Mustafa Kemal ATATÜRK.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz