“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

TERCİH GÜNLERİ EĞİTİM FUARINA YOĞUN İLGİ
    • 24 Temmuz 2019 - 07:06:20

Kadirli Belediyesi tarafından 4 Yanlış 1 Doğruyu, YANLIŞ TERCİH Geleceğinizi Götürür sloganı ile 6 gün sürecek ücretsiz tercih günleri eğitim fuarına gençlerin ve velilerin ilgisi yoğun oldu.
Kadirli Belediyesi ve İnovatif Eğitim ve Danışmanlık Şirketi, katkılarıyla, üniversite sınavına giren öğrenciler için meslek seçimi, doğru tercih ve kariyer planlama üzerine; 22 TEMMUZ – 28 TEMMUZ tarihleri arasında, ÜCRETSİZ tercih hizmeti verilecek.
Kadirli Belediyesi Devlet Bahçeli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Tercih Günleri Eğitim Fuarı’nda, 09:00 – 18:00 saatleri arasında üniversite temsilcileri ve uzman rehberler tarafından gençlerimizin en doğru şekilde tercih yapabilmelerini sağlayacağız diyen Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Ücretsiz verilen bu hizmetten, üniversite sınavına girmiş olan herkes yararlanabilecektir dedi.
Tarhan, “Siz Kadirlili gençlerimizin geleceğini belirleyecek olan bu önemli kararda, en doğru seçimi yapabilmeniz ve motive olabilmeniz için profesyonel destek vermekten büyük mutluluk duyacağız.
Üniversite sınavına girmiş bütün öğrencilerimize geleceğini oluşturacak bu önemli yolda başarılar diliyoruz” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz