KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

SUMBAS’TA 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU AÇILDI
    • 13 Nisan 2022 - 08:17:03

Sumbas Kaymakamlığı ve Sumbas İlçe müftülüğünün girişimiyle hayırseverlerin desteği ile yapımı tamamlanan Döğenli Mahallesi 4-6 yaş Kur’an Kursu Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla hizmete açıldı.
Kur’an kursunun açılışında konuşan ilçe Müftüsü İbrahim Akyüz, “rahmet, bereket ve mağfiret iklimi olan Kur’an ayında, günlerin hayırlısı olan Cuma gününde milletimizin ve geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın eğitim hayatlarında ve karakter inşasında önemli bir yere sahip olacak böyle güzel bir kursu ilçemizde açmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bunu bize nasip eden yüce Rabbimize sonsuz hamdu senalar olsun. Kur’an kursumuzu Rabbim hayırlara vesile eylesin, çocuklarımızın burada Rabbimizi, Peygamberimizi, Kitabımızı, temel dini bilgileri en güzel bir şekilde öğrenmelerini nasip eylesin. Büyüklerine saygı göstermeyi, küçüklerine sevgi göstermeyi, evrensel değerleri, Kur’anî değerleri, ilkelerimizi en güzel bir şekilde hazmetmeyi nasip eylesin. Bu Kur’an kursunun yapılmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Amel defterlerinin kapanmamasına vesile olan sadaka-ı cariye eylesin” dedi.
Açılış konuşması ve duaların ardından Sumbas
Kaymakamı Mehmet Furkan TAŞKIRAN ve protokol üyeleriyle birlikte kurdelesi kesilen Kuran Kursunun açılışı gerçekleştirildi.
Kaymakam Taşkıran açılış kurdakesinin kesilmesinden sonra protokol üyeleri ile birlikte Kur’an kursunu gezerek çocuklarla sohbet ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Kuran Kursunun yapımında büyük katkısı olan Kurtoğlu İnşaat Yönetim Kurlulu Başkanı Turgut Kurt’a katkılarından dolayı Kaymakam Furkan Taşkıran tarafından teşekkür plaketi verildi.
Açılışa Kaymakam Mehmet Furkan TAŞKIRAN, Belediye Başkanı Zeki DEMİROĞLU, Mehmetli Belediye Başkanı Fatih SEYİTOĞLU, kurum müdürleri ve amirleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, öğrenci velileri ve davetliler katıldı.
Program sonunda Sumbas ilçe Müftüsü İbrahim Akyüz, açılışa katılan davetlilere tek tek teşekkür etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz