“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Sultanımız gidiyor….
    • 18 Mayıs 2021 - 08:50:57

Her yıl olduğu gibi bir Ramazan ayının daha sonuna geldik.Alışık olmadığımız ama mecburen alışmak zorunda kaldığımız bir Bayramı ,buruk bir sevinçle karşılıyoruz.

Babam her zaman ölülerin Bayramı dirilerin bayramından farklı olarak arefe günü olur derdi. Bu yüzden biz, mezarlık ziyaretlerini hep arefe günü yapardık. Galiba bunu çok bilen, ya da uygulayan yok.

Babama ve tüm ölmüşlerimize rahmet diliyorum.

Daha önceleri bayramlar kalabalık akraba ziyaretleri, mezar ziyaretleriyle geçiyordu. Evde en büyükten en küçüğe herkes birbirini kucaklamak için sıraya girerdik. Büyüklerin ellerinden öpülür küçükler bayram harçlığı beklerdi. Sonra da ailecek bayram ziyaretlerine çıkar geç vakitlere kadar eğlenirdik.

Şimdi bulunduğumuz riskli durumdan dolayı evlerimizde çekirdek ailemizle beraber geçirmek zorundayız. Bu duruma da alıştık.Mecbur kalınca insan her şeye alışıyormuş.

Hayatta olmaz dediğimiz ne varsa oluyormuş, yapamam dediklerimizi de yapabiliyormuşuz. Önemli olan mecburiyetmiş.

Tam kapanma dönemindeyiz ve daha neler göreceğiz bilmiyoruz. En çok ta böylesi özel günlerde canımız yanıyor. Eli öpülesi büyüklerimiz ziyaret bekliyor bizden. Özellikle rahatsız olanlar var. Nerdeyse bir yılı aşkın zamandır tedavisini geciktirenler var. Çünkü onlara evde kalmaları söylendi.Bu yüzden vefat edenler bile var. Umarım özlemle beklediğimiz o güzel günler yakındır. Hastalara acil şifalar, vefat edenlere de Allah’tan rahmet diliyorum.

Elbette çok gerekmedikçe evden çıkmayalım ama tedavisi mecbur hastalıkları da riske atmayalım.

 

TFF 1. Lig’i şampiyon olarak bitirerek Süper Lig’e yükselen Adana Demirspor’u kutluyorum.Tam 26 yıl boyunca beklenen başarı Menemensporu 4-1 yenerek sonunda elde edildi . Bu başarıda başta Adana Demirspor Başkanı Murat SANCAK olmak üzere emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

Başkan Murat SANCAK “ Bunu fazlasıyla hak ettik. 1. Ligde kalıcı olmak istiyoruz. 26 yıl bekledik, 26 yıl orada kalmalıyız” diyor.

Bulunduğumuz zor günlerde bu başarı hepimize çok iyi geldi. Başarılarının artarak devamını diliyorum.

 

Her zaman söylüyorum elele verirsek yapamayacağımız bir şey yoktur. Sosyal medyayı doğru kullanınca amacınıza ulaşmak çok daha kolay oluyor. Yapmış olduğumuz güzellikler, paylaştıkça çoğalıyor. Bana güvenen, inanan tüm kadınlara teşekkür ediyorum. Sayenizde ben de kendimi daha mutlu hissediyorum. Önemli olan doğru yolda beraber yürümek.

Uzun zamandır görüşemediğimiz Kadınlar Meclisi üyelerime sevgiler gönderiyorum. Aramıza yeni katılan Meftune TENEKECİ Hanıma hoş geldiniz diyorum. Pandemi el verdiği ölçüde en güzel projelerde buluşmak istiyorum.

 

Türk Kızılayı KADİRLİ yönetim kurulu üyesi olarak, genç Kızılay gönüllülerimiz ve kadın kollarına, Başkanımız Mali Müşavir Zafer BİÇER beye ,diğer yönetim kurulu üyelerine ve Kızılay çalışanlarına, pandemi döneminde yapmış oldukları özverili çalışmaları için çok teşekkür ediyorum.

Son olarak 1877 ye bir SMS göndererek 28 lira karşılığında hem fitrenizi verir, hem de bir aileyi sevindirebilirsiniz. Galiba bugün son gün.

İyilikler çoğalsın kötülükler azalsın sloganıyla Tüm emekçilere saygılar sunuyorum. Özgürce sevdiklerimize sarılarak kutlayacağımız bayramlara kavuşmak dileğiyle tüm islam aleminin mübarek Ramazan Bayramını gönülden kutluyorum. Haftaya tekrar görüşebilmek dileğiyle sevgiyle sağlıkla kalın.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz