“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

SOSYAL HİZMET MERKEZİ’NDEN KADINLAR GÜNÜNDE ÖNEMLİ PROĞRAM
    • 9 Mart 2022 - 18:11:34

SOSYAL HİZMET MERKEZİ’NDEN KADINLAR GÜNÜNDE ÖNEMLİ PROĞRAM

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kadirli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 8 Mart 8 Kadın temalı etkinlik Kadirli Belediyesi Devlet Bahçeli Kültür Merkezinde Kadirli Kaymakamı Vehbi BAKIR, Belediye Başkanı Dr. Ömer TARHAN, Osmaniye İl Müdür Yardımcısı Ali KILIÇKESER, diğer Kamu Kuruluş Müdürleri, Osmaniye milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’nun eşi Dilek DURMUŞOĞLU’nun da aralarında bulunduğu misafirlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ali KILIÇKESER’in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayan proğram Yazar Aktivist Emel ERKAYIRAN tarafından Sivil Toplum Kuruluşlarının kadın hizmetleri alanında yaptığı çalışmalar hakkında yaptığı bilgilendirme konuşmasıyla devam etti.

“8 Mart 8 Kadın” konulu söyleşi de Kadirli Sosyal Hizmet merkezi Müdüresi Havva Demir MOR ve Gazeteci Yazar aktivist Emel ERKAYIRAN moderatörlüğünde 8 kadının katılımı ile gerçekleştirildi. Söyleşide Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Kadın Hizmetleri alanında yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Geleceğin Kadınları adına 100. Yıl Ortaokul Öğrencisi Suden Eylül İSPİR tarafından Kadın Dünyadır şiiri seslendirilmesinin ardından Kadirli Belediyesinin kadın hizmetleri alanında yaptığı çalışmaları Psikolog Betül ASLAN tarafından katılımcılara aktarıldı.

Programın devamında Kadirli Kaymakamı Vehbi BAKIR tüm katılımcı kadınlara teşekkürlerini sunarak Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Kadirli Kaymakamı Vehbi BAKIR ve Belediye Başkanı Dr. Ömer TARHAN katılımcı kadınlara plaketlerini vermesi ve Kadirli Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan serginin gezilmesi ile program sona erdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz