ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

Sokak hayvanları için yapılacak gönüllü besleme projesi hayata geçiyor
    • 12 Kasım 2021 - 07:17:37

Osmaniye Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Geçici Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilite Merkezi’nde yer alan sokak hayvanlarının bakım işlemlerine gönüllü katılımın sağlanması ve sahipsiz sokak hayvanları için yapılacak besleme ve benzer projeler için gönüllü katılım çalışmasını hayata geçiriyor.
1 Kasım 2021 günü yürürlüğe giren ” Osmaniye Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ” Gönüllü Katılım Yönergesi ” kapsamında ilk işbirliği protokolü Osmaniye Belediyesi ve Osmaniye Barosu arasında imzalandı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hacer Burcu Yüceer; “Osmaniye Belediyesi olarak baro başkanımıza ve kendisinin nezdinde tüm avukatlarımıza bu duyarlılıklarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum. Benzer protokolleri şehrimizdeki diğer STK’lar ve kamu kurumları ile de yaparak gönüllük faaliyetlerini arttırmayı hedefliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Osmaniye Baro Başkanı Av. Halil İbrahim Bozdoğanoğlu ise yaptığı konuşmasında; “Osmaniye’de görev yapan avukatlarımız konuya oldukça duyarlılar. Şehrimizde sokak hayvanlarına farkındalığın arttırılması için yapılan bu çalışmayı kurum olarak bizde destekliyoruz. Ayrıca proje kapsamında ilk olarak Osmaniye Barosu’nu da tercih ettiğiniz için Osmaniye Belediyesi’ne teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz