“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Şiirler “Çınar Yaprakları” seçkisinde buluşacak
    • 4 Kasım 2020 - 06:21:06

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) tarafından “Şiir Antolojisi” hazırlama çalışmalarına başlanıldı.
OŞYAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bardak, yaptığı yazılı açıklamasında; “Çınar Yaprakları” ismi ile hazırladıkları şiir seçkisinde yeralmak isteyen şairlerin süreyi geçirmeden başvuru yapmaları gerektiğini söyledi.
2021 yılının Şubat ayı içerisinde okuyucusu ile buluşmasının tasarlandığı “Çınar yaprakları” şiir seçkisi ile ilgili basın açıklaması yapan OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, kitapta yer almak isteyenlerle ilgili koşulları da belirtti.
Şiir seçkisinde yeralmak isteyenlerin, “Nerede yaşadıkları değil, bu çınarın yaprakları arasında yeralmak istemeleri önemlidir. Başka deyimle bu çağrımızı duyan, okuyan ve bilgi sahibi olan herkesin katılabileceğini vurgulamak istiyorum”dedi.
ŞİİR SEÇKİSİ KİTABINA KATILIM KOŞULLARI;
Şiir seçkisi kitabına, koşullara uygun herkes katılabilir.
Şiirlerin konusu yazarına ait olup, Ancak; herhangi bir siyasi görüş veya inançla ilgili övücü veya yerici sözler ile kişi veya makamlara hakaret edici sözler kullanılmamalıdır.
Şiirler 12 punto harf baz alındığında en fazla 26 dizeyi geçmemelidir.
Her katılımcıya 5 sayfa yer ayrılmış olup, bir sayfası fotoğraf ve kısa özgeçmişi, 4 sayfası ise şiirlerine yer verilecektir. Kısa şiirler tercih edilmesi halinde 4 sayfada daha fazla şiiriniz yeralabilir.
Ancak; uzun şiirler yazılması halinde 4 sayfaya yetecek kadar şiirler sayfaya yerleştirilecektir.
Göndereceğiniz şiirler bilgisayar ortamında, 12 punto harfle Word ortamında yazılıp, kısa özgeçmiş ve (JPG) türünde fotoğraf eklenerek, seçkide yeralmak istendiğini belirten; yazı ile birlikte (e-posta) ile gönderilmelidir.
Gönderilecek eserlerin değerlendirilmesi sonucu, koşullara uymayan şiirler kitaba alınmayacak, çıkarılması gereken şiirlerin yerine yenisinin gönderilmesi için katılımcıdan yeni şiirler istenecektir.
Seçkide yer alan her eser sahibine 5 adet kitap verilecek olup, katılım ücreti olarak 150,00 Tl (Yüz Elli Türk Lirası) aşağıda belirtilen posta çeki hesabına yatırıldıktan sonra, dekontun fotokopisinin gönderilmeli gerekmektedir. (Hak sahibi olmak adına bu belge katılımcı için önemlidir)
Kendilerine vereceğimiz 5 kitabın dışında fazladan kitap isteyenler için ayrıca indirip ücreti uygulanacaktır.
Şiir Seçkisine katılmak isteyenler şiirlerini en geç; 10 Ocak 2021 tarihine kadar, “Şiir seçkisi” başlığını not düşerek; mustafabardak_555@hotmail.com veya
osyadorg@gmail.com (e-posta) adresine göndermeleri gerekmektedir. Seçki için katılım yapılması halinde, Telefonla aranıp bilgi verilerek belgelerin alınıp alınmadığı konusunda doğrululuğun sağlanmasını önemsiyoruz.
Katılım payı: Posta Çeki: 09809044 Numaralı hesaba yatırılması gerekir. Elden katılım ücreti teslimlerinde Makbuz alınmasını önemsiyoruz. Bankalar aracılığı ile EFT yapılması durumunda ilgili telefonla görüşülmesi ve belgeli olmasına önem veriyoruz.
Bizimle birlikte aynı kitapta buluşmak isteyenlere başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD)
Ayrıntılı bilgi ve iletişim için, Tel: 0545. 501 33 16
Dernek Adresimiz Alibeyli Mah. Şehit Bekir Evirgen Sk. No.1 kat.2
Merkez/OSMANİYE’dir.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz