“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Şehit Uzman Çavuş Ökkeş Ede son yolculuğuna uğurlandı
    • 13 Haziran 2019 - 07:22:33

Tunceli kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ökkeş Ede memleketi Osmaniye’de son yolculuğuna uğurlandı.

Tunceli merkeze bağlı Karşılar köyü kırsalında dün akşam saatlerinde bir grup PKK’lı terörist ile güvenlik güçlerinin çatışmaya girmesinin ardından ağır yaralanan Osmaniyeli Uzman Çavuş Ökkeş Ede (25) kaldırıldığı Tunceli Devlet Hastanesinde şehit oldu. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı Tunceli’de yapılan törenin ardından uçakla Adana’ya oradan kara yoluyla Osmaniye’ye getirildi. Şehit için ilk olarak, cenazesi Mevlana Mahallesi’nde eşinin annesiyle oturduğu evinin önüne götürülerek, helallik alındı. Ardından da Asri Mezarlık Cami’nde düzenlenen törenin ardından Garnizon Şehitliği’nde defnedildi.

Cenaze törenine, İçişleri Bakan Yardımcı Tayyip Sabri Erdil, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Törende şehidin ablası Esma Özdemir gözyaşı döküp kardeşinin tabutu başındaki fotoğrafını öperken şehidin eşi Ayşe Ede ise gözyaşlarına boğuldu.

Anne ve babasını daha önce kaybeden Şehit Ede’nin 12 Nisan’da nikah kıydığı Eylül ayında da düğün yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz