OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

ŞAHİN,ÇÖZÜME KAVUŞTURULMAYAN KÜÇÜK SORUNLAR BÜYÜK SORUNLARA GEBEDİR
    • 2 Kasım 2022 - 08:44:36

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Çalışanları Sendikası (Yeni Sendika) İl Temsilcisi ve aynı zamanda  Osmaniye Devlet Hastanesi İdari ve mali işler müdürü Mustafa Şahin “çözüme kavuşturulmayan küçük sorunlar büyük sorunlara gebedir” dedi.

Şahin yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi;Sorunların varlığını farketmezseniz, Sorun olduğunu görmek istemezseniz, Sorunların varlığını kabul etmezseniz, Sorunlarla yüzleşmekten kaçınırsanız, Sorunları çözmeye çalışmazsanız sorunlarla birlikte yaşamak zorunda kalırsınız ve daha büyük sorunlara zemin hazırlayıp onlara davetiye çıkarmış olursunuz. Kötü olan Sorunun varlığı değil, kötü olan Sorunun varlığından haberdar olmamak ,farkına varmamak, varlığını kabul etmemek ve çözümü için harekete geçmemektir. Olması gereken Önce sorunun farkına varmak, sonra sorunu kabul etmek, sonrasında sorun nedir bulmak, muhtemel çözüm önerilerini ortaya koymak ve nihayet en doğru çözümün hangisi olduğuna karar vererek harekete geçmektir.

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını görmek, farkına varmak, kabul etmek ve çözümü için harekete geçmek gerek. Sorunların çözümüne Çalışma barışını ve huzurunu yeniden inşa etmekle başlanabilir. Şartların kendi içinde adil olması ve eşitlik ilkesine göre (kendi iş kolunda) yeniden gözden geçirilmesi ve olumsuzlukların farkına varılması gerekir. Çözüm önerileri için sahadan (özellikle taşradan) çalışanların katıldığı bir çalıştay yapılmasının katkısının olacağına inanıyoruz. Artık Bu Sorunların farkına varıp daha fazla ertelemeden konuşmak ve çözümlere kavuşturmak gerek. Sorunları masaya yatırıp akılcı ve kalıcı bir şekilde çözmek gerek.

VESSELAM SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET ÇALIŞANLARININ İVEDİLİKLE ÇÖZÜLMESİ GEREKEN SORUNLARI VAR. Bu çerçevede üstümüze düşen görev her ne olursa olsun başımızla beraber biz hazırız. Selam ve dua ile.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz