DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Covid-19 Aşı Bilgilendirme Standı
    • 7 Ağustos 2021 - 16:12:50

OKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Covid-19 Aşı Bilgilendirme Standı

 

OKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi, Osmaniye kent merkezinde 4 ayrı noktada Covid-19 aşı bilgilendirme standı kurarak, vatandaşların aşı olmaları konusunda bilgilendirme yaptı.

Park 328 AVM, Devlet Bahçeli Bulvarı, Cumhuriyet Meydanı ve Dr. Ahmet Alkan Caddesi’nde kurulan stantlarda görev alan Üniversite Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanları, ilimizdeki vatandaşları bilgilendirerek il genelindeki aşılama oranının artırılması için çalışma yürüttü. Çalışmalarda halkın bilinçlenmesini sağlamak için hazırlanan OKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi aşıya teşvik ve bilgilendirme broşürleri halka dağıtıldı.

Aşı hakkında merak edilenler konusunda Üniversite Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanlarına soru sorma imkanı bulan vatandaşlar uygulamadan oldukça memnun olduklarını belirttiler.

Aşıya teşvik ve bilinçlendirme amaçlı Üniversite Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından kurulan stantları ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun ve Rektör Yardımcıları, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, amaçlarının vatandaşların aşı olmaya karşı çekincelerini ortadan kaldırmak ve tüm vatandaşların bir an önce aşı olmasına katkı sağlamak olduğunu kaydederek Covid-19 aşıları hakkında bilgilendirmede bulundu.

üniversite Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Aşılamanın Covid-19 için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Osmaniyeli hemşehrilerimizin aşı konusunda ne kadar duyarlı olduğunun farkındayız. Ancak gördüğümüz kadarıyla aşıya ön yargı ile yaklaşan vatandaşlarımız da var. Üniversitemiz Sağlık Bilimleri öğretim elemanlarımızla yürüttüğümüz bu çalışma neticesinde ön yargıları ortadan kaldırmayı ve bunun neticesinde de aşıya karşı bir duyarlılık oluşturmayı hedefliyoruz. İlimizde maske, mesafe, hijyen kurallarına uymanın yanı sıra aşılanma oranını da arttırmak için Osmaniye Valiliği’nin aşı teşvik çalışmalarına destek oluyor, bu amaçla şehrimizin en işlek noktalarında aşı bilgilendirme stantları kuruyor ve önümüzdeki günlerde de şehrimizin birçok noktasında yer alan bilbordlara Covid-19 ile mücadelede aşının önemine ilişkin Sağlık Bilimleri Fakültemiz tarafından hazırlanan çeşitli kamu spotlarımızı asacagız. Ülkemizin ve ilimizin sağlık mücadelesine destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz