“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

PROF. DR. EROĞLU, OKÜ REKTÖR YARDIMCISI OLDU
    • 9 Ekim 2019 - 07:04:19

Osmaniye K orkut Ata Üniversitesi’nde (OKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekan Yardımcılığı görevi ile Dış İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu, Rektör Yardımcısı olarak atandı. 4 ekim’de gerçekleşen atamayla birlikte OKÜ’de Rektör Yardımcısı sayısı 3’e yükseldi. Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu, 2019 yılı itibari ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Bölüm Başkanlığı ile Dış İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü görevlerini yürütüyordu.
Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu’nu odasında ziyaret ederek yeni görevinde başarılı olacağına yürekten inandığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Murat Türk, Eroğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.
Rektör Türk’e, ziyaretinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç eşlik etti.
1976 yılında Osmaniye’de doğan Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu, 2002 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu 2002 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak akademik hayatına başladı. 2005 yılında Yüksek Lisansını, 2009 yılında doktorasını Selçuk Üniversitesi’nde tamamladı. Selçuk Üniversitesi’nde 2010 yılında Yardımcı Doçent, 2014 yılında Doçent ünvanlarını aldı. 2019 yılında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde Profesör unvanını aldı.
2011 yılında Amerika Birleşik Devletleri Dış İşleri Bakanlığı’nın finanse ettiği Liderlik programı kapsamında akademik çalışmalarda bulundu. Ulusal ve uluslar arası makaleleri, atıfları, bildirileri ve kitaplarda bölümleri bulunan Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu, 2015-2017 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatör Yardımcılığı ve Koordinatörlüğü, 2017-2018 yılları arasında Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde Dış İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcılığı ve Psikoloji Bölüm Başkanlığı görevlerini yürüttü.
2018 yılının Ekim ayı itibariyle Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Dış İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu, 2019 yılında Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevi ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Bölüm Başkanlığı görevlerini yürüttü.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz