UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Pandemi Değerlendirme Toplantısı Vali Dr. Erdinç Yılmaz Başkanlığında Kadirli’de Yapıldı
    • 2 Kasım 2020 - 22:30:44

Covid-19 ile Mücadele Kapsamında Pandemi Değerlendirme Toplantısı Vali Dr. Erdinç Yılmaz Başkanlığında Kadirli’de Yapıldı. Kadirli Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yılmaz’ın yanı sıra Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Kadirli Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Kılıç, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Bahar, Kadirli İlçe Sağlık Müdürü Ayşe Bozkurt katıldı.
Toplantının başında İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, ilimizdeki genel durum hakkında bilgi verdi.
Toplantıda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, korona virüsle mücadelenin devam ettiğini ve bu mücadelede herkese görev düştüğü belirterek, “Koronavirüsle mücadelemiz devam ediyor. Son günlerde ne yazık ki vaka sayılarında artış gözlemliyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızdan bir kez daha kurallara hassasiyetle uymalarını rica ediyorum. Kurallar çok basit; maskemizi takacağız, sosyal mesafeye dikkat edeceğiz ve temizlik kurallarına özen göstereceğiz. Bu kurallara sadece kendimiz için değil sevdiklerimizin ve tüm toplumumuzun sağlığı için de uymak zorundayız. Hepimizin bu sorumluluğun farkında olması lazım. Biz, kurumlarımızla birlikte gereken tüm tedbirleri alıyoruz, vatandaşlarımız da kendi üzerlerine düşen görevleri yerine getirsinler ki bu mücadelede başarılı olalım. Bu mücadeleyi ancak hep birlikte kazanabiliriz.” dedi.
Toplantıda korona virüs salgını konusunda daha önce alınan tedbirler değerlendirilerek, kontrollü sosyal hayat kapsamında alınması gereken tedbirlere dair görüş alışverişinde bulunuldu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz