OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

PAHALI PARFÜMLERİ BIRAKIN,GÜVEN KOKMALI İNSAN !!
    • 15 Eylül 2020 - 23:00:54


Yaşamın her anında ihtiyaç duyduğumuz , ilişkilerde vazgeçilmeyen duygudur güven.Birine ancak güvenince inanırız , inanmak var olmaktır. Bu duygu ,ailede eşler arasında , çocuklar ve anne baba arasında bile büyük bir probleme yol açar. Güven zamanla oluşan bir duygudur. Yani davranışlarla zaman içinde gelişir.
Ağlayan bir çocuk anne kucağına gelince susar , çünkü artık güvendedir. Sağlıklı bireyler güven duygusunu hissettirirler. Yaşı kaç olursa olsun güven vermeyen insan normal değildir.
İnsanlar yaş aldıkça güven duygusuna daha çok ihtiyaç duyar.
Artık bazı hareketler kısıtlanmış ve bir destek olmadan rahat yaşayamaz hale gelmiştir.
Kendisine ihtiyaçlarını karşılaması için para karşılığında bir insan bulmak ister ,ki bu hiç kolay değildir. Çünkü güven parayla satın alınmaz.
Çoğunluğumuz biliyoruz uzakta yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerine yetişemeyen evlatlar bu yolu dener. Oysa anneler babalar bir başkasından çok en güvendiklerini yanlarında ister.
Bu yüzden mümkün olduğunca onların Hayır dualarını almalı ve sahip çıkmalıyız. Onlar bir kez daha yaşlanmayacak ama biz yaşlanacağız.
Kıymetleri kaybedince değil yaşarken bilinmeli.
@kadirlikadınlarmeclisi olarak büyük zorluklara direndik,Hala da direniyoruz.Umarım zorluklardan kurtuluruz artık. Her zaman toplum yararına faaliyetler yaptık .Bunlardan biri Kadirli’mizde bulunan Engelsiz Yaşam Merkezindeki yaşlılarımızı düzenli olarak ziyaret etmekti. Her projemizde bizden desteğini esirgemeyen Müdürümüz Rıfat bey ve çalışkan tüm personellere buradan teşekkürler ve selamlar gönderiyorum. Yaşlılarımız baş tacımız. Pandemi sürecinde ziyaret edemediğimiz için, onlara buradan sevgi ve selamlar gönderiyorum.
Size daha önce bahsettiğim üçüncü üniversitemi bitirmiş bulunuyorum. Bu yüzden çok mutlu ve gururluyum. Darısı hayalimdeki başka başarılara inşallah. Dilerim pek çok kadın bu durumdan feyz alarak okumaya başlar.İnsan öğrendikçe güçleniyor bunu unutmayın.
Son olarak alışılmadık ,oldukça güzel bir haber vermek istiyorum size. Geçtiğimiz günlerde bir genç beni arayarak ihtiyaç sahibi bir hemşehrime yardım etmek istiyorum ama ismimin açıklanmasını istemiyorum dedi. Beni nasıl buldun diye sordum önce. Kadirli de yerel bir basın Muhabirine sordum isminizi ve numaranızı ondan aldım dedi. Bu güveni verdiğim için ve birinin hayatına doğru anlamda dokunduğum için çok memnun oldum . Buradan hem yerel basın mensubumuza hem de hayırsever gencimize teşekkürlerimi gönderiyorum.
İyilikler paylaştıkça çoğalır.
Kıymetli Kadınlar Meclisi üyem en baştan beri hep yanımda olan Rahime Çetin hanıma ve tüm üyelerime kucak dolusu selamlar gönderiyorum. Tüm emekçilere sevgiler saygılar sunuyorum.
Haftaya görüşmek dileğiyle umut yoldaşınız şansınız bol olsun.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz