OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

ÖZEL SPORCULAR ATLETİZM İL ŞAMPİYONASI DÜZENLENDİ
    • 28 Nisan 2023 - 08:37:20

ÖZEL SPORCULAR ATLETİZM İL ŞAMPİYONASI DÜZENLENDİ

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Osmaniye İl Temsilciği ve Osmaniye Atletizm İl Temsilciği işbirliğinde düzenlenen Özel Sporcular Atletizm İl Şampiyonası düzenlendi. Liseler Kampusu Atletizm Sahasında düzenlenen yarışları Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, Kültür ve Turizm İl Müdürü Burhan Torun, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Yüzme dalında Dünya Şampiyonu Özel Sporcu Caner Ekin ve sporseverlerle birlikte izledi.

Açılış korteji ile başlayan Şampiyona, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti. Açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner “Özel sporcularımız, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, Özel Sporcular Federasyonumuzun en kıymet verdiği, en önem verdiği ve uluslararası alanda çok büyük başarılara imza atan sporcularımız, kendileriyle gurur duyuyoruz. Burada yarışacak olan tüm sporcu kardeşlerime ve antrenörlerine başarılar diliyorum.”diye konuştu.

Programın devamında konuşan Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın ise önceki dönemlerde özel çocukların hayatın içinde yer almadığını ifade eden Başkan Aydın, “Son yıllarda, özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın bu çocuklarımızı kucaklamasıyla artık özel sporcular Ülkemizde ve dünyada altın çağını yaşıyor. Bizim federasyon olarak amacımız, 81 ilde bütün kapılara gidip, evlere dokunup bu günahsız yavruları evlerden çıkarıp onlara spor yaptırmaktır. Her özel çocuğun yapabileceği bir spor var sloganıyla 81 İle giderek onları hayatla buluşturuyoruz.”diye konuştu. Özel sporcularımızla gurur duyduklarını ifade eden Birol Aydın, sporcularımıza başarılar diledi.

Daha sonra konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Özel sporcularımızın sosyal hayatın içinde aktif yer almaları, iyi bir sporcu olarak yetiştirilmelerinin sağlanması anlamında yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Federasyonumuza teşekkür ediyorum. Özel çocuklarımızın, gençlerimizin hayatla barışık yetişmeleri, sosyal hayat içinde çok etkin olmaları, bizleri gururlandıran başarılarının altında bir emek, çaba var. Özel çocuklarımızın her zaman el üstünde tutulmaları ve bugün kazandıkları başarılarda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emekleri, katkıları çok büyüktür. Minnettarız. Bugün buraya gelerek çocuklarımıza destek olan ailelerine çok teşekkür ediyorum. Federasyon Başkanımızı yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kutluyorum. İl Müdürlüğümüze ve emeği olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, özel sporcularımıza başarılar diliyorum. Yolları açık olsun, başarıları daim olsun inşallah.”dedi.

Osmaniye Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Müdürlüğü öğrencilerinin sunduğu Halk Oyunları gösterisinin ardından yarışlar yapıldı. Özel sporcularımız tezahüratlar eşliğinde yarışları başarıyla tamamladılar. Yarışlarda ilk üç dereceye giren sporcularımıza madalyaları Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları tarafından verildi. Şampiyona günün anısına çektirilen fotoğrafla son buldu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz