UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

OYUN VE KEÇİLERDE VERİMLİLİĞİN ARTTIRILMASI HEDEFLENİYOR
    • 18 Kasım 2020 - 20:22:19

Koyun ve Keçilerde Verimliliği Artırma Projesi” Kapsamında 70 Yetiştiriciye Koç Dağıtımı, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın Katılımıyla, Düzenlenen Törenle Yapıldı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Recep Bulut, tören öncesinde Vali Yılmaz’a verdiği bilgilerde, “Koyun ve Keçilerde Verimliliği Artırma Projesi kapsamında 2020 yılında ilimiz koç alımı için 145.000 TL tahsis edilmiştir. 41 adet ivesi ırkı koç ve 29 adet Kangal Karaman ırkı olmak üzere 70 adet koç bugün yetiştiricilerimize dağıtılacak. Proje kapsamında alınan koçların ücretinin %75’i Bakanlık tarafından, %25’i ise yetiştirici tarafından karşılanmaktadır” dedi.

Yetiştiricilere koçları dağıtan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, yetiştiricilerimize hayırlı olmasını temenni ederek, “Bu proje ile koyun ve keçi yetiştiriciliğimize çok önemli bir katkı sağlanmaktadır. İlimiz ve ülkemiz hayvancılığına hayırlı olmasını diliyorum“ dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz