“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü kutlandı
    • 8 Ocak 2021 - 07:25:48

Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.Devlet Bahçeli Meydanı’ndaki törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Vali Erdinç Yılmaz, burada anıt şeref defterini imzaladıktan sonra yaptığı konuşmada, memleketin her yönden işgale uğradığı yıllarda yiğit Osmaniyelilerin düzenli bir askeri kuvveti olmaksızın gösterdiği direnç ve fedakarlığın, kendilerine özgürlük ve bağımsızlık olarak döndüğünü söyledi.Kuvayımilliye’nin, vatan sevdası uğruna milletin yazdığı bir destan olduğunu dile getiren Yılmaz, “Bu destanın kahramanlık dolu, şan ve şeref dolu sayfalarından bir kısmı da burada, Osmaniye’mizin bereketli topraklarında yazılmıştır. Bu memleket, 7 Ocak’ta bedenlerini siper edip düşmana geçit vermeyen, ‘şehit oluruz, gazi oluruz ama asla esir olmayız’ sözünün hakkını veren Rahime Hatunların, Palalı Süleymanların, Köse Mehmetlerin diyarıdır.” diye konuştu.Konuşmaların ardından Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı konser verdi, şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri sunuldu.Buradaki törenin ardından Envar-ül Hamit Camii bahçesindeki şehitlik ziyaretinde Vali Yılmaz, Belediye Başkanı Kadir Kara, Garnizon Komutanı Piyade Albay Cemal Ekinci, milletvekilleri, askeri ve mülki erkan dua etti, mezarlara karanfil bırakıldı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz